Închide meniul

Cristi Săpunaru, discurs împotriva VAR-ului după Rapid – U Cluj 1-0: „Nu sunt fanul lui! Stăm 15 minute până se ia o decizie! A fost penalty clar”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 august 2022, 0:20

Cristi Săpunaru, discurs împotriva VAR-ului după Rapid – U Cluj 1-0: „Nu sunt fanul lui! Stăm 15 minute până se ia o decizie! A fost penalty clar

Cristi Săpunaru, mesaj războinic

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristi Săpunaru, discurs împotriva VAR-ului după Rapid – U Cluj 1-0. Săpunaru spune că nu este un susţinător al arbitrajului video pentru că se pierde foarte mult timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Săpunaru a spus că a fost penalty clar la faza din care Rapid a marcat singurul gol al meciului.

Cristi Săpunaru, discurs împotriva VAR-ului după Rapid – U Cluj 1-0

Nu sunt eu omul meciului, echipa Rapid, familia Rapid a fost. Aţi văzut ce înseamnă stadionul Giuleşti. Ne-am asigurat cele 3 puncte, ne gândim la următorul. Penalty clar. Dacă ăsta nu mai e penalty, care mai e? Eu preferam arbitrii cum erau înainte, îi certa toată lumea, iar acum stăm 15 minute până se ia o decizie.

Eu nu sunt fanul VAR-ului, nici în Turcia nu am fost. Nu mă gândesc că suntem pe primul loc, mă gândesc să acumulăm puncte şi să intrăm în playoff. Acesta este obiectivul nostru„, a spus Cristi Săpunaru, la digisport.ro, după Rapid – Universitatea Cluj 1-0.

Marko Dugandzic, eroul Rapidului în victoria cu Universitatea Cluj

Marko Dugandzic a marcat singurul gol al partidei cu Universitatea Cluj. Acesta a înscris din penalty-ul scos de Cristi Săpunaru.

Reclamă

E o victorie importantă, aveam încredere că putem marca, a fost un gol important și pentru mine, dar cel mai important este că am câștigat. În mod normal abordăm fiecare meci la victorie, nu ne interesează numele adversarului. Ne vedem de fotbalul nostru. Ăsta e job-ul atacantului, să dea goluri, dar contează să câștigăm. Sincer, o luăm meci de meci, nu ne uităm prea mult în viitor. Am știut că Rapid e o echipă bună, am venit aici să joc fiecare meci. În mod normal, atacantul execută penalty-urile, mi-am asumat responsabilitatea și am marcat„, a spus şi Dugandzic, după Rapid – Universitatea Cluj 1-0.

Rapid – Universitatea Cluj 1-0. Giuleștenii au urcat pe primul loc în Liga 1

Giuleștenii au urcat pe primul loc în Liga 1. Marko Dugandzic a înscris golul care a adus victoria pentru echipa lui Adrian Mutu.

Rapid s-a chinuit teribil cu Universitatea Cluj, care încă este fără victorie în Liga 1. Giuleștenii au avut nevoie de 79 de minute pentru a deschide scorul. Au făcut-o abia din penalty, prin Marko Dugandzic.

Reclamă 4 / 0/3

În urma victoriei din Giulești, Rapid a urcat din nou pe primul loc în Liga 1, cu 18 puncte, la trei lungimi în fața Farului, care joacă mâine cu FCSB.

Rapid rămâne cu punctaj maxim pe teren propriu în acest sezon. Singurele înfrângeri au venit în deplasările de la Ploiești, 0-1, și de la CFR Cluj, tot 0-1. Următorul meci al celor de la Rapid este împotriva Voluntariului, în deplasare. Universitatea Cluj va primi vizita lui FC U Craiova 1948.

Recomandări
  • Cristi Săpunaru, discurs împotriva VAR-ului 
  • Rapid – Universitatea Cluj 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și