Închide meniul

Cristi Săpunaru, după Rapid – FCSB 1-0: „Trebuia să câștigăm un meci ca să ne descătușăm și noi!”

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 23:47

Reclamă
Cristi Săpunaru, după Rapid – FCSB 1-0: Trebuia să câștigăm un meci ca să ne descătușăm și noi!”

Cristi Săpunaru, dezvăluiri despre „pactul” pe care l-a făcut cu Mihai Stoica

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristi Săpunaru, după Rapid – FCSB 1-0. Căpitanul giuleștenilor a vorbit despre modul în care jucătorii de la Rapid s-au mobilizat pentru derby-ul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ajuns la 31 de puncte după această victorie. De cealaltă parte, FCSB a ratat șansa de a o depăși în clasament pe CFR Cluj, după ce și rivalii s-au încurcat cu Farul.

Cristi Săpunaru, după Rapid – FCSB 1-0: „Trebuia să câștigăm un meci ca să ne descătușăm și noi!”

„Așa am fost și până acum, ce am avut o altă atitudine până acum. La bătrânețe, sunt mai calm. Cu dăruire și dorința de a câștiga acest meci, așa am câștigat.

Rapid este o echipă grea, știam că atunci când va veni un moment greu suporterii vor fi alături de noi.

Trebuia să câștigăm un meci ca să ne descătușăm și noi. Cred că discutam altfel dacă am fi câștigat primele două meciuri din play-off. Imi doresc să intrăm toți jucătorii la fiecare meci cum am intrat azi. 

Reclamă

Nu ridicăm ștacheta cu nimic, ăsta trebuie să fie Rapid la fiecare meci. Asta trebuie să facem pe Giulești, indiferent de nume. 

Trei puncte înseamnă înseamnă pentru mine victoria asta. E mult prea devreme să vorbim despre lupta la titlu, mai sunt cinci meciuri, nu mă interesează ce se întâmplă sus, pe mine mă interesează să ajungem în Europa. 

Sunt sigur că putem construi un lot pentru a ataca titlul, dar să nu uităm că e al doilea an în primul eșalon”, a declarat Săpunaru, la finalul meciului, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, în culmea fericirii după Rapid – FCSB 1-0: „E o victorie importantă, de moral!”

Adrian Mutu, în culmea fericirii după Rapid – FCSB 1-0. Antrenorul giuleștenilor s-a declarat foarte mulțumit de jocul elevilor săi.

Grație acestui succes, Rapid a ajuns la 31 de puncte în Liga 1, dar rămâne în continuare pe locul 5 în clasament. De cealaltă parte, FCSB rămâne pe 3, după ce a ratat șansa de a o depăși pe CFR Cluj.

„E o victorie importantă, de moral. Am trăit cu emoții finalul, mi-am dorit ca echipa mea să câștige. Au fost 2 reprize distincte. În prima repriză am fost noi echipa mai bună, în repriza a doua a avut o replică bună FCSB-ul. Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudinea avută, e o atitudine care mă încântă. Chiar dacă am suferit, important e că am adus cele 3 puncte acasă.

Nu am făcut pasul înapoi voit, ei ne-au obligat să ne apărăm mai jos, dar am rezistat, Moldovan a făcut un meci mare și astăzi, și apărarea la fel. Merită felicitați, e victoria lor, și-au dorit-o și e meritată.

În fotbal doar meciul următor contează, se uită ce ai făcut în trecut. Am simțit-o și eu, trebuie să fii concentrat în continuare. De mâine voi uita acest meci și ma voi concentra pe meciul cu CFR Cluj. N-am făcut niciun cadou nimănui, decât celor care țin cu Rapid. În rest, nu ne intereseză. Ne vedem de parcursul nostru, încercăm să obținem mai multe puncte și vedem unde ajungem”, a declarat Adrian Mutu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și