Închide meniul

Cristi Săpunaru, fabulos despre prima promisă de Şucu: „A scos papagalul pe gură!” Despre rivali: „Nu ştiu cu care să ne certăm”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 noiembrie 2023, 23:07

Reclamă
Cristi Săpunaru, fabulos despre prima promisă de Şucu: „A scos papagalul pe gură! Despre rivali: „Nu ştiu cu care să ne certăm

Cristi Săpunaru, fabulos despre prima promisă de Şucu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristi Săpunaru a avut un discurs fabulos despre prima promisă de Şucu.  Căpitanul Rapidului a fost în culmea fericirii după victoria din marele derby cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru a avut o reacţie fabuloasă în momentul în care a fost întrebat de prima promisă de Dan Şucu pentru victorie. Conform acţionarului majoritar de la Rapid, prima este de 80.000 de euro. Căpitanul giuleştenilor a avut şi o reacţie genială când a vorbit despre problemele legate de identitate de la FCSB.

Cristi Săpunaru, fabulos despre prima promisă de Şucu

O echipă valoroasă, sunt fericit pentru cele 3 puncte şi acum mă gândesc la prima etapă din tur. Noi am fost un pic mai pragmatici decât ei, dar per total a fost un meci frumos. Ambele echipe merită felicitate.

Eu trebuia să îi fac paravan lui Iacob, dar el doarme în ghete. Obiectivul este 1-3. Avem 3 jucători care sunt accidentaţi, toţi jucătorii sunt importanţi.

Nu ştiu, să ne dea primă. Dacă a promis dânsul… eu ştiu că nu era atât prima. Dacă a promis şi a scos papagalul pe gură, să ne dea. Astfel de meciuri nu se joacă pentru bani, a fost derby. Ambele au fost derby-uri. Eu sunt suporter al Rapidului şi asta mă deranjează, nu ştiu cu care să ne certăm (n.r. CSA Steaua sau FCSB).

Reclamă

Începe un retur foarte important pentru noi, dacă vrem să rămânem sus„, a spus Săpunaru la digisport.ro.

Jayson Papeau știe care a fost avantajul Rapidului în derby-ul cu FCSB

Jayson Papeau știe care a fost avantajul Rapidului în derby-ul cu FCSB. Jucătorul giuleștenilor a vorbit despre duelul cu vicecampioana României, în care a reușit să marcheze și un gol.

Marcatorul primului gol al celor de la Rapid, din minutul 39, a dezvăluit faptul că giuleștenii au avut o mentalitate mai bună decât cei de la FCSB și că acesta este motivul principal pentru care echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată a vorbit și despre situația sa și a menționat că încă nu se află într-o formă maximă.

„A fost foarte bine, totul a fost perfect pentru mine, am dat și gol! A fost bine, am avut puțin noroc, am fost aproape să cad la un moment dat, dar e important că am marcat. Mentalitatea a fost de partea noastră, am venit aici doar cu un gând, am venit pentru 3 puncte, nu am fi fost fericiți cu un egal.

Nu am ritmul de joc, sunt fericit că am jucat 80 de minute astăzi, dacă voi juca mai mult sunt sigur că voi ajunge la cea mai bună formă. De când m-am apucat de fotbal o iau de la meci la meci, dar e foarte bine că ne-am apropiat de prima poziție”, a spus Jayson Papeau potrivit digisport.ro.

După rezultatul înregistrat în meciul dintre FCSB și Rapid, vicecampioana României se află pe pe prima poziție, cu 31 de puncte după 15 meciuri. Totuși, „roș-albaștrii” își pot pierde poziția de lider în cazul în care CFR Cluj își va câștiga meciul cu Hermannstadt, care se va juca luni, în aceași etapă din Liga 1. De cealaltă parte, giuleștenii sunt pe locul 3, cu 29 de puncte după cele 15 etape.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și