Închide meniul

Cristi Săpunaru răsuflă uşurat, după FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5: „S-a rupt blestemul!”

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2023, 0:03

Reclamă
Cristi Săpunaru răsuflă uşurat, după FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5: „S-a rupt blestemul!

Cristi Săpunaru răsuflă uşurat, după FC U Craiova 1948 - Rapid 3-5

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci la Rapid/ Hepta

Cristi Săpunaru răsuflă uşurat după duelul dintre FC U Craiova 1948 şi Rapid, duel încheiat cu scorul de 3-5. Căpitanul giuleştenilor a declarat că blestemul s-a rupt, după ce trupa de sub Grant a obţinut prima victorie împotriva formaţiei lui Adrian Mititelu, după opt dueluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a impus categoric în duelul cu FC U Craiova 1948, şi a urcat provizoriu pe locul trei din Liga 1. Albion Rrahmani a avut parte de un debut de vis la formaţia giuleşteană, reuşind să marcheze o dublă. Săpunaru a avut doar cuvinte de laudă la adresa kosovarului, care îi face concurenţă pe post lui Marko Dugandzic.

Cristi Săpunaru răsuflă uşurat, după FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5

Cristi Săpunaru a declarat că Rapid nu are mult timp la dispoziţie să sărbătorească victoria cu FC U Craiova 1948, deoarece în runda urmăroare se va duela cu rivala Dinamo.

Fundaşul central a mai mărturisit că echipa a prestat un joc solid în duelul din Bănie, mărturisind că obiectivul rămâne clasarea pe primele trei locuri din Liga 1.

„E o victorie meritată, am luat cele trei puncte. Ne vom bucura în seara această şi după ne gândim la meciul cu Dinamo. Mi-a centrat bine Petrila, am fost concentraţi. Ne-am dorit extrem de mult această victorie, s-a rupt blestemul în meciurile cu Craiova.

Reclamă

Toată lumea îşi doreşte ca Rapid să fie o echipă agresivă, care să câştige fiecare meci. Am luat cam uşor golurile, dar de fiecare dată când ajungeam în careul lor, aveam ocazii periculoase. Cel mai important e că am câştigat.

(N.r. despre Rrahmani şi Dugandzic) Sper să fie acerbă competiţia între cei doi, să luăm campionatul. Ne dorim să fim între primele trei echipe din campionat, următorul meci va fi unul important, cu Dinamo. Sperăm să luăm cele trei puncte.

Fanii au venit să ne susţină după meciurile catastrofale. Fără ei, n-aveam nicio şansă”, a declarat Cristi Săpunaru, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5! Meci nebun în Bănie

Rapid a învins vineri, în deplasare, scor 5-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii 1. Aurelian Chiţu (Craiova) şi Albion Rrahmani (Rapid) au reuşit să înscrie câte o „dublă”.

Gazdele au început meciul bine, deschizând scorul încă din minutul 4, când Baeten i-a pasat lui Aurelian Chiţu şi acesta l-a învins pe Horaţiu Moldovan, înscriind la colţul lung. Rapid a preluat controlul partidei şi a avut un prim penalti în minutul 21, transformat de Dugandzic. În minutul 42 giuleştenii au primit un al doilea penalti, ratat însă de golgeterul Dugandzic, care a tras peste poartă.

Însă dominarea bucureştenilor s-a văzut şi pe tabelă, în minutul 45, când Săpunaru a înscris cu o lovitură de cap din pasa lui Petrila şi Rapid a intrat la pauză în avantaj, 2-1. Gazdele au egalat repede în startul părţii secunde, prin Lacroix, cap la o lovitură liberă executată de Mascarenhas, în minutul 48. Rapid a preluat conducerea în minutul 55, după o pasă în careu a lui Borja Valle şi un gol al lui Petrila. Craiovenii au replicat prin ocazia lui Chiţu, din minutul 58, scoasă excelent de Moldovan.

Robert Popa a salvat la cealaltă poartă lovitura de cap a lui Borja Valle, în minutul 60. Rapid s-a desprins la două goluri în minutul 65, prin golul lui Rrahmani, la care portarul Robert Popa are partea lui de vină. Gazdele nu au renunţat şi Chiţu a reuşit dubla, profitând de o respingere a lui Moldovan, în minutul 78, dar meciul a fost închis de al cincilea gol al partidei. Debutant la Rapid, Rrahmani a făcut dubla în minutul 90+1 şi Rapid s-a impus cu 5-3.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și