Închide meniul

Cristi Săpunaru și-a prelungit contractul cu Rapid! Ce mesaj le-a transmis suporterilor giuleșteni și pe ce durată a semnat

Sebastian Cristian Publicat: 5 mai 2023, 16:34

Reclamă
Cristi Săpunaru și-a prelungit contractul cu Rapid! Ce mesaj le-a transmis suporterilor giuleșteni și pe ce durată a semnat

Cristi Săpunaru și-a prelungit contractul cu Rapid

Foto: Facebook Rapid

Cristi Săpunaru și-a prelungit contractul cu Rapid! Fundașul va continua cu formația din Giulești pentru cel puțin încă un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul a revenit la Rapid în vara lui 2021 și de atunci a fost un om esențial pentru echipa bucureșteană.

Cristi Săpunaru și-a prelungit contractul cu Rapid! Ce mesaj le-a transmis suporterilor giuleșteni și pe ce durată a semnat

După prelungirea de contract pentru încă un sezon, Săpunaru își arată disponibilitatea de a ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivele, unele chiar mai îndrăznețe decât cele din actualul sezon.

„Sunt foarte fericit că voi mai juca încă un an în tricoul Rapidului, clubul pe care îl iubesc, și mai ales în fața celor mai frumoși suporteri din România. Sper ca împreună să ducem Rapidul în fruntea fotbalului românesc, acolo unde îi este locul!”, a declarat Cristi Săpunaru, pentru site-ul oficial al clubului.

Cristi Săpunaru are un obiectiv important și în acest sezon alături de giuleșteni. Formația antrenată de Adrian Mutu își dorește să prindă un loc de Europa, iar pentru asta trebuie să se clasifice în primele 3 echipe la finalul sezonului. Actualmente, Rapid ocupă locul 5, cu 34 de puncte obținute după 6 etape din play-off.

Reclamă

Adrian Mutu a comentat gestul suporterilor de a-i cere demisia de la Rapid: „Nu știu dacă șeful galeriei a fost un bun psiholog!”

Adrian Mutu a comentat gestul suporterilor de a-i cere demisia de la Rapid! La finalul meciului Universitatea Craiova – Rapid, 3-1, care a contat pentru etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1, fanii alb-vișiniilor au scandat cuvinte dure la adresa „Briliantului”.

În acest moment, Rapid se află pe locul 5 din Liga 1, cu 34 de puncte obținute.

Tehnicianul Rapidului susține că nu i-a picat bine faptul că suporterii giuleșteni i-au cerut demisia. Totodată, spune că există posibilitatea ca aceste scandări să fi fost puse la cale de Liviu Ungurean, liderul galeriei, pentru a pune presiune pe echipă și pentru a o face să-și revină.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu dacă a fost prima dată. Pe unde am mai fost, poate nu înțelegeam, eu știu? (n.r. râde). Da, a fost prima oară. Nu mă așteptam, sincer, am rămas puțin surprins.

Acum nu știu dacă șeful galeriei (n.r. Liviu Ungurean, zis «Bocciu») a fost un bun psiholog sau nu. Pe deoparte, poți să te gândești la lucrul ăsta, a pus presiune și uite că e benefică pe undeva.

Dar nu mă așteptam, pentru că eu cred că fac o treabă bună la Rapid”, a declarat Adrian Mutu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și