Închide meniul

Cristi Săpunaru va rămâne la Rapid! Ce salariu va încasa căpitanul care se apropie de 40 de ani. Anunțul conducerii

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 16:26

Cristi Săpunaru va rămâne la Rapid! Ce salariu va încasa căpitanul care se apropie de 40 de ani. Anunțul conducerii

Cristi Săpunaru va rămâne la Rapid

Cristi Săpunaru / Profimedia

Cristi Săpunaru va rămâne la Rapid! Căpitanul echipei antrenate de Cristiano Bergodi nu are planuri de retragere, chiar dacă a ajuns la vârsta de 39 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna aprilie a acestui an, liderul din vestiarul giuleștenilor va împlini vârsta de 40 de ani. Totuși, conducerea formației bucureștene a anunțat că acesta nu își va agăța ghetele în cui și că își va prelungi contractul.

Cristi Săpunaru va rămâne la Rapid

Victor Angelescu, acționarul minoritar al giuleștenilor, a dezvăluit faptul că Săpunaru s-a înțeles deja cu oficialii clubului pentru semnarea unui nou contract. Acesta a spus că, momentan, înțelegerea nu este semnată dar a dat asigurări că cele două părți sunt deja înțelese.

„(n.r. I-ați prelungit contractul lui Cristi Săpunaru?) Nu încă. S-a discutat, avem totul pus la punct, urmează, probabil, într-un timp cât mai scurt să-l și semneze, dar suntem înțeleși pe termenii contractului”, a dezvăluit Victor Angelescu, potrivit iamsport.ro.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Dan Șucu și Victor Angelescu îl vor răsplăti pe Cristi Săpunaru pentru faptul că acesta nu a decis să se retragă din fotbal. Căpitanul giuleștenilor ar urma să încaseze un salariu cuprins între 15.000 și 16.000 de euro, după semnarea acestei noi înțelegeri.

Reclamă

Momentele dramatice prin care a trecut Cristi Săpunaru în derby-ul cu CFR Cluj

Momentele dramatice prin care a trecut Cristi Săpunaru în derby-ul cu CFR Cluj. Căpitanul Rapidului a rezistat doar 16 minute pe teren, în meciul pe care echipa lui Bergodi l-a câştigat cu 1-0.

Cristi Săpunaru a cerut schimbare după numai 16 minute în derby-ul cu CFR Cluj. Săpunaru a ieşit de pe teren după două dueluri mai tari cu Bîrligea.

Acţionatul minoritar al Rapidului, Victor Angelescu, a dezvăluit momentele dificile prin care a trecut Săpunaru.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred că va avea ceva atât de serios încât să nu poată să joace meciul următor. Normal că va face niște investigații. A fost amețit în momentul în care s-a lovit, avea niște mici probleme cu vederea și atunci nu am vrut să riscăm. Avea amețeli și vedea neclar. Eu nu cred că va fi o problemă să joace următorul meci. S-a lovit în zona cervicală. Rămâne să vedem la București când va face investigația”, a spus Victor Angelescu pentru fanatik.ro.

„Săpunaru a fost lovit (n.r. a arătat spre gât) şi nu reuşea să întoarcă capul. Când a ieşit avea şi o problemă… nu vedea bine. Şi atunci a trebuit să îl schimbăm”, a spus şi Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă Vezi toate știrile
Citește și