Închide meniul

Cristi Tănase și-ar dori să fie secundul lui Mihai Pintilii la FCSB! Ce a declarat despre revenirea la echipa roș-albastră

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2023, 10:28

Reclamă
Cristi Tănase și-ar dori să fie secundul lui Mihai Pintilii la FCSB! Ce a declarat despre revenirea la echipa roș-albastră

Cristi Tănase și-ar dori să fie secundul lui Mihai Pintilii la FCSB

Mihai Pintilii / Hepta

Cristi Tănase și-ar dori să fie secundul lui Mihai Pintilii la FCSB. Fostul jucător al roș-albaștrilor a dezvăluit că își dorește să se facă antrenor, și așteaptă în prezent să obțină licențele A și B. Pentru început, Tănase vrea să fie tehnician secund la o echipă din Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase și Mihai Pintilii au fost coechipieri la FCSB. Cei doi ar putea forma din nou echipă, însă nu în teren, ci pe banca roș-albaștrilor.

Cristi Tănase și-ar dori să fie secundul lui Mihai Pintilii la FCSB

Cristi Tănase a dezvăluit că are în plan să devină antrenor. Acesta a declarat că urmează cursurile școlii de antrenori și e pe cale să obțină primele licențe.

De asemenea, Tănase a dezvăluit că vrea să fie antrenor secund, la începutul carierei, iar o posibilă variantă de a lucra cu Mihai Pintilii l-ar încânta enorm. Acesta a mărturisit că ar fi o șansă unică pentru toți foștii jucători să-și înceapă cariera în antrenorat la FCSB.

„Eu am carnetul de antrenor. Acum aștept să iau B și A. După aceea, să vedem ce ne rezervă viitorul. Jucătorii, care au un anumit număr de meciuri la echipa națională, în cupele europene și în Divizia A, pot face acumulat B și A.

Reclamă

M-aș vedea, la început, antrenor secund, nu știu dacă principal. (n.r. ai vrea să fii secundul lui Pintilii la FCSB?) Ar fi senzațional. Nu cred că doar pentru mine, ci pentru toată lumea, pentru orice fost jucător. Dar mai e până atunci”, a declarat Cristi Tănase, pentru playsport.ro.

Cristi Tănase, convins că FCSB va câştiga titlul în Liga 1

Cristi Tănase s-a declarat convins că FCSB va câştiga titlul în acest sezon de Liga 1. Fostul căpitan al roş-albaştrilor susţine că trupa lui Elias Charalamabous nu va mai ratat trofeul de campioană în acest an, după ce în ultimele sezoane s-a luptat pentru a-l cuceri până în ultimele etape ale play-off-ului.

Cristi Tănase a declarat că plusul FCSB-ului, faţă de sezoanele precedente, în reprezintă banca de rezerve. Acesta a mai declarat că echipa roş-albastră se poate califica şi în grupele Conference League, Nordsjaelland, următoarea adversară din preliminarii, nefiind o echipă de speriat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că o să mai piardă campionatul anul acesta. Ca orice echipă, au și ei minusuri, că, na, nu sunt Real Madrid sau Barcelona, nici ăia nu sunt perfecți. Joacă bine, au calitate. Acum au și bancă de rezerve senzațională.

Eu zic că o să ia titlul și că o să se califice mai departe în Conference. Nu sunt răi cei de la Nordsjaelland. Nu știu ce experiență au în cupele europene, dar au o echipă bună. E o presiune în plus că a fost o dezamăgire foarte mare atunci cu Silkeborg. Eu zic că, dacă intrăm în grupe, trecem și de grupe”, a declarat Cristi Tănase, pentru playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și