Închide meniul

Cristian Paz, debut de coșmar pentru FC Voluntari! Fundașul și-a dat autogol în meciul cu CFR Cluj

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 30 ianuarie 2023, 21:41

Cristian Paz, debut de coșmar pentru FC Voluntari! Fundașul și-a dat autogol în meciul cu CFR Cluj

Cristian Paz, debut de coșmar pentru FC Voluntari!

Faza autogolului înscris de Cristian Paz în FC Voluntari - CFR Cluj / Captură Orange Sport

Cristian Paz, debut de coșmar la FC Voluntari! Fundașul și-a dat autogol în meciul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La primul meci în tricoul gazdelor, argentinianul i-a ajutat pe campionii en-titre să deschidă scorul.

Cristian Paz, debut de coșmar pentru FC Voluntari! Fundașul și-a dat autogol în meciul cu CFR Cluj

După o primă repriză ternă, fără faze de poartă, meciul se îndrepta către un rezultat de egalitate fără goluri. Totuși, în minutul 69, Ciprian Deac a executat foarte bine o lovitură de colț, iar argentinianul Cristian Paz, la debutul pentru FC Voluntari, a trimis mingea în proprie poartă.

Cristian Paz a avut parte de un debut de coșmar pentru FC Voluntari!
Cristian Paz, debut de coșmar pentru FC Voluntari! A înscris în proprie poartă în meciul cu CFR / Foto: Captură Orange Sport

A fost o confuzie totală în careul gazdelor, nici măcar portarul Popa nu a reușit să intervină. Pentru CFR Cluj, acesta a fost al 18-lea gol din faze fixe în acest sezon.

Cristian Paz a fost adus liber de contract de FC Voluntari. Ultima sa aventură a fost în liga a doua din Argentina, la Club Deportivo Moron.

Reclamă

CFR Cluj mai vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor! Negocierile, confirmate de clubul din străinătate

CFR Cluj mai vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor. Campioana României vrea să transfere un mijlocaş ofensiv din Slovenia.

CFR Cluj a început perfect anul, cu o victorie la scor de neprezentare în faţa celor de la Farul Constanţa. Iar ambiţiile ardelenilor sunt din ce în în mai mari. Se pare că, deşi au un lot numeros şi extrem de puternic, cei de la CFR Cluj mai vor să transfere un jucător.

Este vorba de Andrej Kotnik (25 de ani), un mijlocaş sloven ce joacă la FC Koper. Negocierile pentru mijlocaşul sloven au fost confirmate de directorul sportiv al celor de la FC Koper.

Reclamă 4 / 0/3

„E adevărat, ne aflăm în negocieri cu românii. Rămâne să vedem cât de serioase sunt intențiile lor”, a spus Ivica Guberac, directorul sportiv al celor de la FC Koper, conform celor de la Nogo Mania.

Gică Popescu, pregătit pentru duelurile de titlu cu FCSB și CFR Cluj: „Va fi cel mai spectaculos play-off!”

Gică Popescu e pregătit pentru duelurile de titlu cu FCSB și CFR Cluj. „Baciul” e convins că play-off-ul din acest sezon va fi cel mai spectaculos din istorie.

Președintele celor de la Farul crede că toate echipele care se vor califica în play-off pot emite pretenții la câștigarea campionatului.

„Va fi o luptă crâncenă între toate cele şase echipe care vor face parte din play-off anul acesta.

Cred că va fi cel mai spectaculos play-off de până acum. Aşa se anunţă, toate echipele care vor intra în play-off, cred că cinci sunt deja ştiute, a şasea s-ar putea să fie Sepsi, au potenţial să câştige campionatul”, a spus Gică Popescu, la Gala „Sportivul Anului”.

Recomandări
  • Cristian Paz, debut de coșmar la FC Voluntari!
  • Fundașul și-a dat autogol în meciul cu CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și