Închide meniul

Cristian Săpunaru va fi operat! Când urmează să aibă loc intervenţia chirurgicală

Bogdan Stănescu Publicat: 28 octombrie 2024, 17:46

Reclamă
Cristian Săpunaru va fi operat! Când urmează să aibă loc intervenţia chirurgicală

Cristian Săpunaru va fi operat! Când urmează să aibă loc intervenţia chirurgicală

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci / Profimediaimages

Cristian Săpunaru va fi operat în această iarnă! Căpitanul Rapidului a decis să joace cu infiltraţii până când va suferi o intervenţie chirurgicală la călcâi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru a acuzat în ultima perioadă mai multe dureri la călcâi. La derby-ul cu FCSB, încheiat cu scorul de 0-0, Săpunaru a fost absent. El a văzut meciul din tribune.

Cristian Săpunaru va fi operat! Când urmează să aibă loc intervenţia chirurgicală

Potrivit fanatik.ro, Săpunaru se va opera în iarnă pentru a rata cât mai puţine partide ale echipei sale. El va intra în perioada de recuperare în intersezon.

Având în vedere că Săpunaru nu a putut evolua, banderola de căpitan a fost purtată la derby-ul cu FCSB de Răzvan Onea.

În Liga 1, după remiza din derby, FCSB ocupă locul 6, cu 20 de puncte, în timp ce Rapid e pe 10, cu 17 puncte. Roş-albaştrii au şi un meci mai puţin, o restanţă cu FC Botoşani.

Reclamă
Reclamă

Cristian Săpunaru s-a accidentat după victoria categorică în faţa lui Farul Constanţa, cu 5-0

Săpunaru a fost căpitan în meciul contra lui Farul Constanţa. Din nefericire, în minutul 43, acesta a acuzat dureri la gleznă și a fost înlocuit de Cristian Ignat cu două minute înainte de pauză. Pentru prestația sa din Giuleşti, fundașul în vârstă de 40 de ani a primit nota 6,3 din partea site-ului de specialitate Sofascore.

După victoria cu 5-0 împotriva elevilor lui Gică Hagi, Şumudică mărturisea că nu știe 100% dacă Săpunaru se va reface pentru derby-ul cu FCSB. În cele din urmă, Săpunaru nu a putut evolua în derby şi şi-a susţinut colegii din tribune.

„(n.r. e apt Săpunaru pentru FCSB, din ce știi la momentul ăsta?) Nu știu ce să spun, șchiopăta. 60 cu 40 să zic așa, în momentul de față. 60 nu, 40 și-ar putea să-și revină, dar este un jucător care trece peste momentele astea.

Reclamă

Face sacrificii pentru Rapid și sunt ferm convins că și-ar dori foarte mult să joace meciul ăsta, mai ales că în momentul în care joci în 3 fundași centrali, Săpunaru pentru mine este indispensabil”, declara Marius Șumudică.

Despre starea lui Săpunaru a vorbit şi Robert Niță. Se pare că fundaşul se confruntă de mult timp cu această accidentare.

„Are o accidentare care îl chinuie de mult timp. Nu e ceva ce a simțit doar la meciul cu Farul. A jucat în multe meciuri cu infiltrații, cam de când a venit Șumudică. El se chinuie de mult timp cu accidentarea asta. E o zonă dureroasă în care nu te poți proteja foarte mult”, a dezvăluit Robert Niță.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:15

LIVE TEXTFabrizio Romano, anunţ şoc: „Vinicius nu va câştiga Balonul de Aur”! Cine ar lua trofeul. A început numărătoarea inversă

18:52

Ce a postat Barcelona imediat după ce a fost făcut anunţul că Vinicius nu va câştiga Balonul de Aur 2024

18:47

LIVE SCOREFC Botoșani – U Cluj 1-1. Duel între ultima clasată și liderul Ligii 1

18:20

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur: „Real nu merge unde nu e respectată”

18:12

„Trebuia să arăți respect!” Critici dure pentru Vinicius, după ce a ales să nu meargă la gala decernării Balonului de Aur 2024

17:18

AVS – FC Porto LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Continuă spectacolul în Liga Portugal! Echipele probabile

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4
Citește și