Închide meniul

Cristiano Bergodi, consternat după Rapid – Sepsi 3-0: „E un rezultat dezastruos!” + Ce au spus jucătorii

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 ianuarie 2023, 22:34

Cristiano Bergodi, consternat după Rapid – Sepsi 3-0: E un rezultat dezastruos!” + Ce au spus jucătorii

Cristiano Bergodi, prima reacţie după ce Sepsi - FC U Craiova 1948 a fost suspendat

Cristiano Bergodi, într-un meci pentru Sepsi / Hepta

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, s-a declarat consternat după Rapid – Sepsi, 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate cele trei goluri ale partidei au fost marcate de Marko Dugandzic.

Cristiano Bergodi, consternat după Rapid – Sepsi 3-0

Cristiano Bergodi consideră dezastruos meciul cu Rapid, din punct de vedere al scorului. Totodată, acesta spune că își asumă vina pentru înfrângerea înregistrată de echipa sa.

„Îmi asum responsabilitatea pentru această înfrângere. Din păcate, n-am fost conectați la meci. Sper să fie un accident neplăcut. Vom vedea în meciul următor. Știam că nu ar trebui să luăm contraatacuri.

Îmi asum responsabilitatea fără niciun fel de problemă și mergem mai departe. Vom evalua acest lot și dupa această înfrangere. Vom vedea meciurile următoare, pentru că nu am intrat în meci.

Reclamă

Echipa a jucat Întotdeauna bine. Am avut patru înfrângeri la rând, dar n-am meritat niciodată înfrângerea. E un rezultat dezastruos din punct de vedere numeric, dar mergem înainte fără să facem o tragedie. Trebuie să ne gândim la meciul următor. Vom analiza problemele care au fost astăzi”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul meciului cu Rapid.

Cosmin Matei: „Am început cu stângul!”

„Am început cu stângul. Un meci pierdut din primele minute. Sincer, nu ne așteptam la deznodământul ăsta. Sunt dezamăgit și trebuie să uităm acest meci. O înfrângere este o înfrângere, indiferent că pierzi cu 1-0 sau 3-0.

Campionatul o să înceapă pentru noi cu următoarea etapă. Este destul de dificil Într-un meci în deplasare pe Giulești să mai schimbi ceva de la 3-0. A fost o seară neagră. Gazonul este destul de moale, dar comparând cu ce terenuri mai sunt în țară, este practicabil. Este o luptă strânsă, cel mai important este să acumulăm punct si puncte, iar, la final, să ne poziționăm pe loc de play off”, a spus Cosmin Matei.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Ștefănescu: „Am încercat să revenim!”

„Am început cum nu se putea mai prost. Nu știu de ce am început așa. Poate n-am avut destulă concentrare pe început de meci. Nu cred că a fost publicul prima lor armă.

Cred că noi am fost cei care nu am intrat decisiv. Niciodată nu ne-am resemnat. Zic eu că am încercat să revenim. Am avut câteva ocazii bune. Nimic nu este sigur. Mai avem opt etape și sper ca, la final, să fim în play-off”, a declarat și Marius Ștefănescu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și