Închide meniul

Cristiano Bergodi, după Rapid – Sepsi 0-0: „Avem nevoie de jocuri, în a doua repriză am căzut”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iulie 2023, 0:15

Cristiano Bergodi, după Rapid – Sepsi 0-0: „Avem nevoie de jocuri, în a doua repriză am căzut

Cristiano Bergodi, după Rapid - Sepsi 0-0: "Avem nevoie de jocuri, în a doua repriză am căzut"

Cristiano Bergodi, într-un interviu / RapidTV

Cristiano Bergodi a spus la interviul de după meciul Sepsi – Rapid 0-0 că l-a mulţumit evoluţia jucătorilor săi în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul antrenor al Rapidului a recunoscut că elevii lui au căzut fizic în a doua repriză.

Cristiano Bergodi, după Rapid – Sepsi 0-0: „Avem nevoie de jocuri, în a doua repriză am căzut”

Normal că nu e debutul pe care îl aşteptam. Dar asta doar pentru a doua repriză, că am căzut. Am făcut o primă repriză foarte bună.

Sunt mulţumit de rezultat, la băieţi nu pot să le reproşez nimic.

Avem nevoie de jocuri, s-a văzut în a doua repriză că am căzut. Le lipseşte forţa şi luciditatea băieţilor.

Reclamă

Prima repriză mi-a plăcut foarte mult. Eu vreau mentalitatea de a juca şi acasă şi în deplasare bine.

Dacă jucam ca în prima repriză 90 de minute, puteam câştiga. Şi e o echipă bună Sepsi.

Trebuie lucrat, trebuie muncă, nu poţi să faci de la o zi la alta o treabă bună.

Reclamă 4 / 0/3

Când am ajuns la Sepsi nu cunoşteam pe nimeni. Încet-încet ne-am integrat.

Cred că suporterii Rapidului vor să vadă ce am arătat în prima repriză.

Marius Ştefănescu era aproape să ne strice debutul, dar eu sunt mulţumit de jucătorii mei.

(n.r: Îl păstraţi pe Marius Ştefănescu aici?) Conducătorii ştiu ce trebuie să facem, dar avem nevoie de ceva, se vede”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Rapid – Sepsi 0-0.

Marius Ştefănescu, atac dur la Horia Mladinovici după Rapid – Sepsi 0-0: „Pe unde ne prinde ne rupe”

Marius Ştefănescu, atac dur la Horia Mladinovici după Rapid – Sepsi 0-0. Jucătorul lui Sepsi a fost nemulțumit, după ce golul său a fost anulat din camera VAR, pe motiv de offisde.

Rapid și Sepsi au remizat în Giulești, scor 0-0, în prima etapă a Ligii 1. Noul tehnician al „feroviarilor”, Cristiano Bergodi, a debutat pe banca clubului chiar împotriva fostei sale echipe.

Marius Ștefănescu a criticat arbitrajul din camera VAR. Fotbalistul covăsnenilor l-a atacat dur pe Horia Mladinovic, unul dintre arbitrii video, pe motiv că acesta o dezavantajează pe Sepsi la toate meciurile unde acesta este delegat. De asemenea, fotbalistul a vorbit și despre o posibilă plecare de la echipa lui Laszlo Dioszegi.

Reclamă

„Nu știu cum s-a judecat (n.r. faza golului), așa ne-a spus că Safranko a influențat faza. Eu zic că Moldovan a văzut mingea, dar nu mai avem ce să mai comentăm. A fost decizia lui Horia (n.r. arbitrul din camera VAR), pe unde ne prinde ne rupe. Am făcut o primă repriză modestă, am avut 2-3 ocazii clare, în a doua repriză am intrat mai bine și meritam să câștigăm.

Deobicei eu plec mereu pe contraatac, am primit-o bine, am crezut că e fault. Dar după am văzut că s-a dat offside.

Ne doream să începem acest sezon cu dreptul, cu 3 puncte. Până la urmă este bun și un punct. Într-un fel dânsul (n.r. Cristiano Bergodi) știa ce jucăm, știa majoritatea jucătorilor, dar am fost prea timizi.

Cred că la Sepsi a fost mereu o familie, dânsul s-a simțit bine, și noi la fel. Îi urez baftă pe această cale și să își îndeplinească obiectivul.

Nu știu de discuțiile cu Rapid, întrebați conducerea. Eu mai am un an contract, îl respect. Nu știu de preț, am înțeles că a venit o ofertă, știu că cei de la club au refuzat-o pentru că a fost prea mică. În fotbal nu se știe niciodată.

Nu știu dacă m-aș plia, dar este un stadion frumos, este mereu plin. Suporterii fac o atmosferă incredibilă”, a spus Marius Ștefănescu, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și