Închide meniul

Cristiano Bergodi face apel la calm înainte de CFR Cluj – Rapid: „Nu e meci decisiv!”. Ce a spus despre lupta pentru titlu

Alex Ioniță Publicat: 8 februarie 2024, 16:23

Reclamă
Cristiano Bergodi face apel la calm înainte de CFR Cluj – Rapid: Nu e meci decisiv!”. Ce a spus despre lupta pentru titlu

Cristiano Bergodi face apel la calm înainte de CFR Cluj - Rapid

Cristiano Bergodi / Hepta

Cristiano Bergodi face apel la calm înainte de CFR Cluj – Rapid. Antrenorul giuleștenilor a vorbit despre duelul din etapa cu numărul 25 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre CFR Cluj și Rapid se va juca sâmbătă, de la ora 21:15. Partida dintre ocupantele locurilor 2 și 3 din Liga 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristiano Bergodi face apel la calm înainte de CFR Cluj – Rapid

Antrenorul italian a dat de înțeles faptul că s-ar mulțumi și cu un egal la meciul din Gruia, chiar dacă Victor Angelescu a spus că acceptă doar ca giuleștenii să se întoarcă la București cu cele 3 puncte.

În opinia lui Cristiano Bergodi, partida din Gruia nu este una decisivă pentru campionat, având în vedere că punctele se vor înjumătăți în play-off. Totodată, speră ca echipa sa să obțină victoria, chiar dacă nu vede partida din Gruia drept una vitală.

„Ne dorim cu toții să facem un meci extraordinar. Așa trebuie să fie dacă vrem să câștigăm punct sau puncte. Au un mic avantaj prin faptul că Adi Mutu îi cunoaște foarte bine pe băieții mei, dar și ei îl cunosc foarte bine pe Adi ca antrenor. Vom vedea ce va fi.

Reclamă

Nu e un meci decisiv. E important, avem același punctaj, dar urmează play-off-ul. Nu cred că este decisiv acest meci.

Declarațiile lui Victor? Probabil se gândește că FCSB s-ar distanța cu un egal. Poate asta e, nu știu. O remiză în deplasare cu CFR ar fi un rezultat pozitiv. Voi nu credeți? Sau nu crede Victor? Eu semnez pentru victorie, nu pentru remiză, dar cred că și remiza ar fi un rezultat important în deplasare. Însă mergem acolo să câștigăm!”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Cristiano Bergodi a vorbit despre schimbările de la CFR Cluj, după venirea lui Adrian Mutu

Antrenorul celor de la Rapid este de părere că CFR Cluj arată mult mai bine de la venirea lui Adrian Mutu. Cristiano Bergodi a spus că a fost mirat atunci când Andrea Mandorlini, fostul antrenor al formației care ocupă poziția a 2-a în Liga 1, nu îl folosea pe Ciprian Deac, unul dintre veteranii echipei.

Reclamă 4 / 0/3

„E normal ca atunci când vine un antrenor să schimbe ceva. Atunci vine cu câteva schimbări, altfel ar fi un prost. Asta te învață la școala de antrenori. Ce faci, când mergi undeva rămâi cu aceeași echipă, aceiași jucători?

Normal că a schimbat, l-a folosit pe Deac, un jucător foarte bun. Și eu m-am mirat că Ciprian nu era folosit mai mult înainte. Rezultatele sunt bune, a avut două victorii”, a mai spus Bergodi.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și