Închide meniul

Cristiano Bergodi, în extaz după ce a răpus-o pe FCSB: „O mare victorie!”. Ce a spus despre prima promisă de Dan Şucu

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 noiembrie 2023, 23:28

Reclamă
Cristiano Bergodi, în extaz după ce a răpus-o pe FCSB: „O mare victorie!. Ce a spus despre prima promisă de Dan Şucu

Cristiano Bergodi, în extaz după ce a răpus-o pe FCSB

Cristiano Bergodi şi Elias Charalambous / Hepta

Cristiano Bergodi a fost în extaz după ce a răpus-o pe FCSB. Rapid a reuşit să învingă liderul Ligii 1, pe Arena Naţională, scor 2-1. Antrenorul giuleştenilor a avut prima reacţie la finalul derby-ului care s-a disputat în faţa a 40.000 de spectatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul de pe banca Rapidului a recunoscut să s-ar fi bucurat şi cu un punct pe terenul marii rivale. Bergodi a ţinut să afirme că meritul pentru cele 3 puncte este în totalitate al jucătorilor.

Cristiano Bergodi, în extaz după ce a răpus-o pe FCSB

Bergodi a vorbit şi despre prima de 80.000 de euro promisă de Dan Şucu pentru o victorie în faţa FCSB-ului.

Un meci unde s-a luptat, s-a jucat. Nu e uşor. Am luptat toţi, chiar şi pe banca de rezerve. E o mare victorie! E un meci important, nu e uşor să câştigăm aici. Probabil nici nu aveam în gând să câştigăm. Era bun şi un punct, dar a ieşit această victorie. Echipa a luptat, a suferit, am dat două goluri din acţiuni individuale. În a doua repriză am reuşit să închidem jocul.

Am reuşit să închidem spaţii şi am atacat în adâncime cu Funsho şi Borja Valle, care e un 9 fals. Am reuşit întotdeauna să împingem jocul, să facem ceva pe tranziţia pozitivă a noastră.

Reclamă

Papeau a făcut un meci foarte foarte bun. Am vorbit cu el, are caracteristici diferite. Mă bucur pentru el. În afară de centrări, ei nu au avut mari şanse. A fost un meci extrem de important pentru parcursul nostru.

E important pentru a căpăta încredere maximă băieţii. Câştigăm şi în deplasare… acum avem un meci foarte greu cu Sepsi, echipa pe care am antrenat-o. Nu pot să stau pe bancă la Sfântu Gheorghe, dar am staff bun şi competitiv.

Victoriile sunt meritul băieţilor, nu a antrenorilor. Băieţii au jucat, s-au dăruit, au avut o ambiţie mare. Credeţi-mă, e o victorie foarte mare! Eu am aflat din presă că sunt bani, dacă domnul Şucu zice că aduce bani pentru această victorie… banii sunt ultimul lucru. Aici trebuie să ne bucurăm, am câştigat cu FCSB, echipa de pe primul loc„, a declarat Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a obţinut al treilea succes la rând în faţa FCSB-ului. În luna mai, alb-vişiniii au reuşit chiar să câştige cu 5-1.

FCSB a ajuns la trei meciuri la rând fără victorie, situaţie cu care nu s-a mai întâlnit de mai bine de un an. În septembrie 2023 a avut ultima dată o astfel de serie nefastă. Mai mult decât atât, roş-albaştrii riscă să piardă primul loc în Liga 1. CFR Cluj o poate depăşi pe echipa lui Gigi Becali, în cazul în care câştigă în deplasarea cu Hermannstadt.

FCSB – Rapid Bucureşti 1-2

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FCSB, în etapa a 15-a din Superligă.

Pe Arena Naţională, Rapid a avut un final de primă repriză excellent şi, după ce Papeau a deschis scorul în minutul 39, Paul Iacob a înscris pentru 2-0 în minutul 45+1. Gazdele au trimis odată în bară, prin Alexandru Băluţă, în minutul 41, dar la pauză giuleştenii au intrat în avantaj.

În minutul 65 Dawa a redus din diferenţă, înscriind cu o lovitură de cap. S-a încheiat FCSB – Rapid 1-2. FCSB este lider, cu 31 de puncte, iar Rapid ocupă poziţia a treia, cu 39 puncte.

FCSB: Târnovanu – Al. Pantea (V. Creţu 56), Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu (Oct. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru – Al. Băluţă (Miculescu 84), Compagno (D. Rotariu 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (I. Cristea 90), Al. Albu, Papeau (Onea 80) – Funsho Bamgboye, Borja Valle, Al. Ioniţă II (Kait 75). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Reclamă

Cartonaşe galbene: Ov. Popescu 25, Pantea 33, Octavian Popescu 90+6 / Oaidă 35, Papeau 77, Cristiano Bergodi 90+5

Arbitri: Sebastian Colţescu – Sebastian Gheorghe, Daniel Mitruţi

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Stelian Slabu

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și