Închide meniul

Cristiano Bergodi nu renunţă la lupta la titlu cu FCSB: „Nu suntem ‘morţi’ deja! Se poate întâmpla orice!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2024, 22:26

Reclamă
Cristiano Bergodi nu renunţă la lupta la titlu cu FCSB: „Nu suntem morţi deja! Se poate întâmpla orice!

Cristiano Bergodi nu renunţă la lupta la titlu cu FCSB

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci / Profimedia

Cristiano Bergodi nu renunţă la lupta la titlu cu FCSB, deşi se află la 10 puncte în spatele liderului Ligii 1. Bergodi spune că echipa sa este obligată să câştige derby-ul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a declarat că nu se poate spune despre jucătorii săi că au pierdut orice şansă la titlu de vreme ce mai sunt 24 de puncte în joc.

Cristiano Bergodi nu renunţă la lupta la titlu cu FCSB

Nu ştiu dacă a scăzut presiunea. Presiunea există întotdeauna, suntem la Rapid şi trebuie să câştigăm întotdeauna. Noi ne gândim să intrăm în această luptă pentru locul doi sau trei şi apoi vom vedea.

Acum nu putem vorbi despre FCSB, când este deja departe, la 10 puncte, mi se pare un pic arogant. 

Suntem toţi vinovaţi, dar mergem înainte pentru că avem încă 24 de puncte la dispoziţie pentru a face tot posibilul. Este important acest meci cu CFR, apoi avem meciuri directe. Nu trebuie să ne grăbim cu declaraţiile, nu suntem morţi deja, pentru că în fotbal se poate întâmpla orice”, a afirmat Bergodi.

Reclamă

Tehnicianul italian vrea să răsplătească prin rezultate încrederea acordată de conducerea clubului: „Eu nu ştiu că domnul Şucu m-a confirmat până la finalul sezonului.  Am văzut că a fost o anumită campanie denigratoare la adresa mea, dar eu mă gândesc să fac o treabă bună aici, să antrenez echipa bine şi să atingem acest obiectiv la finalul campionatului„.

Referitor la meciul cu CFR Cluj, de sâmbătă, Bergodi a spus că şi adversarii trec printr-o perioadă la fel de proastă ca şi jucătorii săi.

Este un meci foarte important în care se vor întâlni două echipe care din cauza rezultatelor negative din ultima perioadă au nevoie de puncte. Şi e normal. Pentru noi este foarte important să câştigăm aceste trei puncte. Vom vedea după meci dacă am depăşit sau nu înfrângerea de la Craiova. Şi cred eu că vom face un meci bun. Am vorbit cu ei încă de la începutul săptămânii, normal că a fost un duş rece, dar s-au antrenat foarte bine. E o luptă strânsă pentru primele trei locuri, pentru un loc în cupele europene„, a mai declarat Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și