Închide meniul

Cristiano Bergodi, optimist înainte de „finala” pentru play-off dintre Sepsi și FC U Craiova 1948: „Nu am emoții!”

Sebastian Cristian Publicat: 15 martie 2023, 19:01

Reclamă
Cristiano Bergodi, optimist înainte de finala” pentru play-off dintre Sepsi și FC U Craiova 1948: Nu am emoții!”

Cristiano Bergodi, în culmea fericirii după ce Sepsi s-a calificat în finala Cupei României

Cristiano Bergodi, la o conferință de presă / Captură YouTube

Cristiano Bergodi este optimist înainte de „finala” pentru play-off dintre Sepsi și FC U Craiova 1948. Tehnicianul italian are încredere că elevii săi vor face un meci mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul decisiv pentru accederea în play-off va avea loc joi, 16 martie, de la ora 21:00. Sepsi are nevoie de victorie pentru a accede în primele 6 echipe ale Ligii 1.

Cristiano Bergodi, optimist înainte de „finala” pentru play-off dintre Sepsi și FC U Craiova 1948: „Nu am emoții!”

„Am avut aceleași zile la dispoziție. Cu jucătorii am vorbit, ne-am refăcut fizic. Vom juca această finală. E o finală, nu știu ce moral mai trebuie ridicat.

Trebuie numai să câștigăm. Băieții conștientizează ei. Dacă nu te mobilizezi acum, atunci când? În general, au avut un parcurs mai constant. Dacă am ajuns acolo aproape de ei, înseamnă că am făcut și noi puncte.

Noi am avut probleme în unele meciuri din retur. Nu pot explica. Vom vedea cine e mai bun. Diferența va fi făcută de jucătorii care vor gestiona mai bine presiunea.

Reclamă
Reclamă 4

Noi avem nevoie de un rezultat de trei puncte. Echipa care va avea mai multă încredere în calitățile proprii, va câștiga meciul. Trebuie să atingem un obiectiv.

Nu am emoții, am fost mereu o persoană echilibrată. Am jucat meciuri importante. Repet, e o finală”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă premergătoare meciului.

Adrian Mititelu, nerăbdător să meargă la Sfântu Gheorghe: „O să iau şi praz, că vinul l-am luat!”. Discurs savuros înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu este nerăbdător să meargă la Sfântu Gheorghe, pentru a vedea din tribună rejucarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948. Dacă oltenii nu pierd, obţin calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Reclamă

Patronul alb-albaştrilor anunţă că echipa sa nu va încerca să se apere pe două linii ci va juca la victorie. Mititelu a transmis un mesaj de susţinere pentru jucătorii antrenaţi de Nicolo Napoli, care puteau să îşi asigure locul 6 dacă nu se încurcau cu Hermannstadt, în ultima etapă a sezonului regulat.

„Dacă mergem ca o echipă de aia care să se bage cu fundul în poartă… ‘Ce? A venit Craiova să se apere şi să se bage cu fundul să facă şi ei un egal?’. Nu, domnule, mergem să jucăm fotbal.

Nu se poate merge la egal. Sepsi e o echipă foarte bună, îți dă un gol și, dacă joci la egal, după aia alergi tu să le dai gol. Poate să iasă un dezastru. Putem să mergem ori noi, ori ei.

Mai bine faci un meci frumos și important e să nu luăm mai multe decât marcăm. Eu sunt convins că vom marca la Sepsi. Au un teren foarte bun, sper că n-o să-l ude. Și ei au jucători de calitate. Sunt o echipă foarte bună și ne temem de ei, dar mergem și cu curaj acolo. Important e să nu luăm goluri mai multe decât dăm.

Nu ne temem de ei, dar mergem cu demnitate şi curaj acolo. Să dăm goluri, să marcăm, să jucăm cu demnitate şi bărbăţie”, a declarat Adrian Mititelu pentru FCU TV.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

14:14

EXCLUSIVPanică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda: 5 jucători au gripă. Eforturi uriaşe pentru a juca

14:04

Virtus a transferat un fost campion cu FCSB! Mutare de senzaţie anunţată de viitoarea adversară a campioanei

14:01

România – Olanda, la EURO 2024: Zeci de mii de români pe Allianz Arena la meciul istoric de la Munchen

13:22

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

13:14

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial al oltenilor

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și