Închide meniul

Cristiano Bergodi, reacţie tranşantă despre ultimul transfer de la Rapid: „Clubul l-a adus, nu eu!”

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2023, 15:37

Reclamă
Cristiano Bergodi, reacţie tranşantă despre ultimul transfer de la Rapid: „Clubul l-a adus, nu eu!

Cristiano Bergodi a cedat după umilinţa din prima repriză cu CFR Cluj

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci al Rapidului/ Profimedia

Cristiano Bergodi a avut o reacţie tranşantă despre ultimul transfer de la Rapid. Tehnicianul italian a dezvăluit că nu a fost el cel care l-a dorit la echipă pe Claudiu Micovschi, ci a fost transferat din dorinţa celor din conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Micovschi este ultimul jucător care s-a alăturat lotului Rapidului. Atacantul de 24 de ani poate debuta la formaţia giuleşteană luni, atunci când trupa de sub Grant se duelează cu Voluntari, în a patra rundă de Liga 1.

Cristiano Bergodi, reacţie tranşantă despre ultimul transfer de la Rapid

Cristiano Bergodi a prefaţat duelul cu Voluntari, din următoarea rundă, şi a ajuns la concluzia că meciul va fi extrem de dificil. Tehnicianul italian a declarat că nu a avut suficient timp la dispoziţie pentru a pune la punct toate lucrurile din club.

De asemenea, Bergodi a subliniat faptul că echipa a avut alt sistem de joc anul trecut, atunci când era antrenată de Adrian Mutu, iar el îşi doreşte să schimbe acest fapt.

Totodată, Cristiano Bergodi a fost întrebat şi despre transferul lui Claudiu Micovschi, şi a oferit răspunsul imediat, declarând că nu el l-a dorit pe atacant la Rapid.

Reclamă

„Vom avea un meci dificil împotriva unei echipe care joacă bine, are 6 puncte. Zic că va fi un meci dificil, ca de obicei în SuperLigă. Vom încerca să câștigăm, trebuie să reparăm semieșecul de acasă cu Botoșani. Dar sunt încrezător.

Nu am avut mult timp la dispoziție pentru a regla anumite lucruri, să cunosc bine lotul și nu a fost așa ușor, mai ales că în prima etapă am jucat cu o echipă foarte bună. Apoi am câștigat și a urmat acel pas fals cu Botoșaniul, dar zic eu că vom regla lucrurile, se vor îmbunătăți toate aspectele.

Eu am venit târziu, nu caut alibi sau scuze, sunt încrezător pentru că echipa se antrenează bine. Dar am nevoie de timp pentru a implementa idei noi. Echipa a avut un lot și un sistem de joc diferit anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Dacă Micovschi a fost adus la solicitarea lui) Nu, pe Micovschi l-a adus clubul”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Voluntari.

Claudiu Micovschi a semnat cu Rapid

Claudiu Micovschi a semnat cu Rapid! Atacantul de 24 de ani cotat la 150.000 de euro s-a înţeles cu giuleştenii pentru un contract valabil pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Jucătorul vine de la Avellino şi era considerat, în vremea junioratului, una dintre marile speranţe ale fotbalului nostru, evoluând pentru naţionala României, la toate categoriile de vârstă.

„Născut la Oradea, Claudiu și-a petrecut perioada junioratului la Luceafărul, de unde a fost împrumutat la Chievo, fiind apoi achiziționat de Genoa, unde a devenit căpitanul echipei Primavera, dar și golgheterul echipei.

De la “grifoni” a fost împrumutat la Avellino și Reggina, fiind ulterior transferat definitiv la primii. În ultimul sezon, Micovschi a evoluat în liga a treia italiană, la Avellino și, împrumutat, la Fidelis Andria”, se arată pe site-ul oficial al giuleştenilor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și