Închide meniul

Cristiano Bergodi s-a înţeles cu Rapid! Fostul antrenor al lui Sepsi a fost ales pentru a-l înlocui pe Adrian Mutu

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iulie 2023, 17:57

Reclamă
Cristiano Bergodi s-a înţeles cu Rapid! Fostul antrenor al lui Sepsi a fost ales pentru a-l înlocui pe Adrian Mutu

Cristiano Bergodi a tras concluziile, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României

Cristiano Bergodi, la un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Cristiano Bergodi s-a înţeles cu Rapid şi ar urma să îl înlocuiască pe Adrian Mutu pe banca Rapidului. Adrian Mutu va semna cu Neftchi Baku, fosta echipă a lui Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, 4 antrenori au fost pe lista Rapidului pentru înlocuirea lui Adrian Mutu: Cristiano Bergodi, Daniel Isăilă, Marius Șumudică și Daniel Pancu. În cele din urmă, giuleştenii l-au ales pe primul dintre aceştia.

Cristiano Bergodi s-a înţeles cu Rapid!

Sursa citată notează că Marius Şumudică nu va veni la Rapid pentru că este certat cu preşedintele Daniel Niculae. Totodată, nici acţionarul minoritar al Rapidului, Victor Angelescu, nu l-ar dori pe Şumudică pe bancă.

Cristiano Bergodi a fost în negocieri cu CFR Cluj după ce s-a despărţit de Sepsi, dar în cele din urmă Andrea Mandorlini a preluat formaţia ardeleană.

Cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Cristiano Bergodi a cucerit Cupa României în ultimele două sezoane.

Reclamă

Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid: „Ar putea fi un minus”

Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid. Fostul mare portar al Stelei este de părere că giuleștenii vor avea de suferit în noul sezon din Liga 1.

Adrian Mutu s-a înțeles cu Neftchi Baku și va primi un salariu de 650.000 de euro pe sezon . Acesta se va alătura cantonamentului echipei azere din Rusia, acolo unde va semna și contractul cu noul său club.

Fostul mare portar al Stelei este de părere că Adrian Mutu a făcut o alegere bună și că experiența din străinătate îi va prinde bine. De asemenea, acesta a vorbit și despre situația actuală de la Rapid. „Eroul de la Sevilla” crede că echipa de sub Podul Grant va avea de suferit din cauza faptului că a rămas fără antrenor, chiar înainte de start-ul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Plecarea lui Mutu poate fi un minus pentru Rapid, în condiţiile în care el a făcut lotul, cantonamentul cu echipa, iar venirea unui nou antrenor înseamnă probabil şi o altă strategie, schimbări. Nu cred că Mutu pleacă din Giuleşti de teama unei presiuni, pentru că să fim serioşi! Rapid îşi propune cupele europene, nu neapărat câştigarea campioatului. Aşa, de propus, mulţi îşi propun

Faptul că a acceptat să semneze un contract într-un campionat străin… Cred că este vorba şi despre bani, şi despre faptul că îi va putea creşte şi cota ca antrenor. E un antrenor tânăr, care doreşte să se afirme, să crească tot mai mult şi o echipă din afara ţării poate să-l ajute în acest sens”, a spus Helmut Duckadam, pentru orangesport.ro.

Conducerea Rapidului, mesaj ferm pentru Adrian Mutu: „Va pleca doar cu clauza! Trebuie să fie achitată”

Conducerea Rapidului i-a transmis un mesaj ferm lui Adrian Mutu. Victor Angelescu i-a transmis antrenorului că trebuie să se achite clauza de reziliere de 200.000 de euro pentru a putea pleca la Neftchi Baku.

Este pe lista lui Neftchi Baku şi există negocieri! Nu ştiu exact care este stadiul pentru că nu suntem noi implicaţi! Va pleca sigur cu clauza. Dacă pleacă, clauza va trebui să fie achitată. Avem tot timpul variante, dar nu pot să comentez în acest moment. Doar în momentul în care se va întâmpla”, a spus Victor Angelescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Adrian Mutu pleacă de la Rapid! S-a înţeles cu Neftchi Baku pentru un salariu de 4 ori mai mare

Adrian Mutu pleacă de la Rapid! „Briliantul” s-a înţeles cu cei de la Neftchi Baku pentru un salariu de 650.000 de euro. Mutu va semna noul contract în cantonamentul azerilor din Rusia.

Victor Angelescu spunea, joi seară, că cei din conducerea clubului sunt pregătiţi în cazul în care Mutu va decide să plece.

„Adi este sub contract cu noi, are clauză de reziliere. Dacă un club îl vrea şi achită clauză, poate să plece. Nici eu şi nici domnul Şucu nu am avut discuţii pe această temă. Mai mult ca sigur trebuie să fim contactaţi. Dacă e negociere între el şi club. Aproape de suma de 200.000 de euro. Dacă se achită clauză, trebuie să găsim o soluţie. E normal să ai tot timpul o soluţie de avarie. Avem antrenor sub contract acum. Din ce ştim noi, este pe lista respectivă. Sunt şanse mai mari să plece. Cât a fost până acum la noi, suntem mulţumiţi. E un salariu mare şi cred că trebuie luat în calcul.

Reclamă

Am vorbit, dar nu am avut nicio discuţie cu Adi pe acest subiect. Nu e normal să îl întreb dacă negociază cu alt club. Dacă se plăteşte clauza, nu cred că va pleca de pe o zi pe alta. În condiţiile în care s-ar întâmpla acest lucru, Marius Şumudică este o variantă de luat în calcul. Şi Daniel Pancu ar fi, şi Cristiano Bergodi. Toţi 3 pot fi pe această listă”, a spus, ieri, Victor Angelescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și