Închide meniul

Cristiano Bergodi, uluit de Albion Rrahmani după FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5: „E letal în careu!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 august 2023, 0:12

Cristiano Bergodi, uluit de Albion Rrahmani după FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5: „E letal în careu!

Cristiano Bergodi, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua

Cristiano Bergodi/ Hepta

Cristiano Bergodi a fost uluit de Albion Rrahmani după FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5. Atacantul din Kosovo a reuşit o „dublă” de senzaţie chiar la debutul la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bergodi a a avut cuvinte uriaşe la adresa lui Rrahmani şi a spus că face o echipă bună cu Dugandzic. Mai mult, antrenorul Rapidului a spus că l-a înlocuit pe atacantul croat la pauză pentru că avea nişte probleme.

Cristiano Bergodi, uluit de Albion Rrahmani după FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5

„Am trăit cu emoţii. Nu am început aşa de bine că am luat gol repede. Dar sunt lucruri care trebuie lucrate. Echipa a dat 5 goluri în deplasare şi a avut o sumedenie de ocazii. Băieţii trebuie să fie felicitaţi. Craiova e o echipă foarte ofensivă. Oricum, nu trebuie să iei 3 goluri pentru că nu poţi mereu să dai 5 goluri.

 E un jucător bun ce se pliează şi cu Marko. Are tehnică, desface bine jocul. În careu e letal. Marko a avut o problemă. Nu a fost o schimbare din alte motive pentru că nu poate fi schimbat de acolo. Pe faza ofensivă ne-am descurcat bine. Noi jucăm ofensiv. Defensiv trebuie să îmbunătăţim jocul, dar nu evorba de doar 4 fundaşi. Eu sunt mulţumit de băieţi. Petrila e un jucător bun, are dăruire, are viteză şi calitate„, a spus Cristiano Bergodi la digisport.ro.

La rândul său, Albion Rrahmani s-a arătat impresionat de fani şi a spus că vrea titlul cu Rapidul.

Reclamă

Sperăm că la finalul campionatului să fim pe primul loc. A fost presiune, dar mă bucur foarte mult că am marcat două goluri. Le dedic familiei mele, care sper că e mândră de mine. E perfect, avem suporteri incredibili. Îi iubim, pentru ei jucăm. Dugandzic este prietenul meu, nu contează cine joacă, e important să câștige echipe.

Proiectul de la Rapid e perfect pentru mine, am venit aici cu inima deschisă și sunt fericit că am semnat”, a spus atacantul din Kosovo.

FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5. Meci fabulos în Bănie

Gazdele au început meciul bine, deschizând scorul încă din minutul 4, când Baeten i-a pasat lui Aurelian Chiţu şi acesta l-a învins pe Horaţiu Moldovan, înscriind la colţul lung. Rapid a preluat controlul partidei şi a avut un prim penalty în minutul 21, transformat de Dugandzic. În minutul 42 giuleştenii au primit un al doilea penalty, ratat însă de golgeterul Dugandzic, care a tras peste poartă. Însă dominarea bucureştenilor s-a văzut şi pe tabelă, în minutul 45, când Săpunaru a înscris cu o lovitură de cap din pasa lui Petrila şi Rapid a intrat la pauză în avantaj, 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Gazdele au egalat repede în startul părţii secunde, prin Lacroix, cap la o lovitură liberă executată de Mascarenhas, în minutul 48. Rapid a preluat conducerea în minutul 55, după o pasă în careu a lui Borja Valle şi un gol al lui Petrila. Craiovenii au replicat prin ocazia lui Chiţu, din minutul 58, scoasă excelent de Moldovan. Robert Popa a salvat la cealaltă poartă lovitura de cap a lui Borja Valle, în minutul 60. Rapid s-a desprins la două goluri în minutul 65, prin golul lui Rrahmani, la care portarul Robert Popa are partea lui de vină. Gazdele nu au renunţat şi Chiţu a reuşit dubla, profitând de o respingere a lui Moldovan, în minutul 78, dar meciul a fost închis de al cincilea gol al partidei. Debutant la Rapid, Rrahmani a făcut dubla în minutul 90+1 şi Rapid s-a impus cu 5-3.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și