Închide meniul

CSA Steaua a primit dreptul legal de a o INTERZICE pe FCSB în Ghencea! Elisabeta Lipă a semnat actul oficial

Publicat: 8 iulie 2024, 15:53

Reclamă
CSA Steaua a primit dreptul legal de a o INTERZICE pe FCSB în Ghencea! Elisabeta Lipă a semnat actul oficial

CSA Steaua a primit dreptul legal de a o INTERZICE pe FCSB în Ghencea

Gigi Becali şi Elisabeta Lipă / Colaj Profimediaimages

CSA Steaua a primit dreptul legal de a o interzice pe FCSB în Ghencea. Clubul Armatei poate alege acum să nu o lase pe campioana Ligii 1 să joace pe Stadionul Steaua. Este o lovitură de proporţii primită de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB riscă să nu aibă unde să dispute returul cu Virtus, din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Jucătorii lui Elias Charalambous nu pot evolua pe Arena Naţională şi pot fi ţinuţi departe şi de arena de 100 de milioane de euro din Ghencea.

CSA Steaua a primit dreptul legal de a o INTERZICE pe FCSB în Ghencea

Jurnaliştii de la fanatik.ro au publicat documentul oficial al Agenţiei Naţionale pentru Sport care le permite celor de la CSA Steaua să nu o primească pe FCSB în Ghencea.

La alin.(1) al art.78 din Legea educației fizce și sportului nr. 69/2000, cu modificările și completările ulterioare, este prevăzut expres faptul că administratorii bazelor și/sau instalațiilor sportive care fac parte din domeniul public sau privat al statului și al unităților administrativ-teritoriale au obligația de a afișa la sediul acestora și pe site-ul propriu Regulamentul pentru închirierea bazelor și/sau instalațiilor sportive.

Totodată, alin.(4) al aceluiași articol prevede faptul că administratorii mai sus menționați, aparținând instituțiilor din cadrul sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, pot pune la dispoziția comunităților locale, persoanelor fizice și/sau juridice interesate bazele și/sau instalațiile sportive deținute în administrare pe baza unor tarife stabilite prin Regulamentul pentru închirierea bazelor și/sau instalațiilor sportive.

Reclamă
Reclamă

Din cele menționate mai sus reiese faptul că, legiuitorul nu obligă administratorii să pună la dispoziția comunităților locale, persoanelor fizice și/sau juridice interesate bazele și/sau instalațiile sportive deținute în administrare, lăsând la aprecierea acestora constatarea necesității și oportunității punerii la dispoziție a bazelor și/sau instalațiilor sportive pe baza unor tarife stabilite în prealabil. Cu stimă, Președinte Elisabeta Lipă”, se arată în actul semnat de Elisabeta Lipă.

Sursa citată anterior anunţă totuşi că ministrul Apărării, Angel Tîlvar, şi-a dat acordul ca FCSB să joace în Ghencea. Raportul a fost semnat şi ar urma să fie redactat contractul de închiriere. Totuşi, documentul semnat de ANS ar putea da totul peste cap!

Incidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa

Au fost incidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa României. Ultraşii lui CSA Steaua, care au venit să îi încurajeze pe jucătorii de la Corvinul, nu au mai rezistat în momentul festivităţii de premiere.

Reclamă

FCSB s-a impus la scor de neprezentare şi şi-a trecut în palmares al şaptelea trofeu al Supercupei, după cele cucerite în 1994, 1995, 1998, 2001, 2006 şi 2013. Campionii Ligii 1 au declanşat fiesta pe arena celor de la CSA.

Până să primească medaliile de campioni, fotbaliştii antrenaţi de Elias Charalambous au petrecut în faţa fanilor din Peluza Nord. Aceştia au şi afişat un meci pentru rivali, în startul partidei.

Degeaba vă agitaţi, pentru noi nu exitaţi. Sunteţi surori printre fraţi!”, a fost scris pe un banner.

Nu aveţi niciun drept să vorbiţi de CSA, când voi nu ştiţi nimic despre Steaua şi istoria sa„, a fost replica fanilor de la CSA Steaua.

După ce s-a fluierat finalul meciului, fanii din Peluza Nord au început să scandeze: „Campionii, campionii„. A fost momentul în care nervii celor din Peluza Sud au cedat.

Ultraşii lui CSA Steaua au încercat să se ducă peste rivali, dar jandarmii au intervenit în forţă. S-au dat gaze lacrimogene şi au fost preîntâmpinate incidente mai grave.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:52

Mesajul lui Nicolae Stanciu pentru Darius Olaru, după ce căpitanul FCSB-ului a fost eliminat cu PAOK!

13:23

Panathinaikos – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” în Super Liga Greciei! Echipele probabile

13:21

Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”

13:17

LIVE VIDEOSun Yingsha – Wang Manyu, marea finală de la China Smash 2024. Primii doi capi de serie luptă ACUM pentru trofeu, în AntenaPLAY

12:54

VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal

12:42

Diagnostic cumplit pentru Dani Carvajal! Accidentarea e chiar mai gravă decât se credea! Anunţul făcut de Real Madrid

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și