Închide meniul

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Florin Prunea îl contrazice pe Helmut Duckadam, în privinţa lui Târnovanu: „O tâmpenie”

Alex Masgras Publicat: 23 iulie 2023, 13:03

Reclamă
CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Florin Prunea îl contrazice pe Helmut Duckadam, în privinţa lui Târnovanu: „O tâmpenie

CSKA 1948 Sofia - FCSB LIVE VIDEO | Florin Prunea îl contrazice pe Helmut Duckadam

Ştefan Târnovanu, portarul lui FCSB / Profimedia

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Florin Prunea îl contrazice pe Helmut Duckadam. Eroul de la Sevilla a declarat după gafa lui Târnovanu din meciul cu Dinamo că portarul de 23 de ani ar trebui scos din echipă pentru câteva meciuri, lucru cu care Florin Prunea nu este de acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria cu 2-1 în faţa lui Dinamo, pentru FCSB urmează partida din turul 2 preliminar Conference League cu CSKA 1948 Sofia, care va avea loc miercuri, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Florin Prunea îl contrazice pe Helmut Duckadam, în privinţa lui Târnovanu: „O tâmpenie”

Florin Prunea consideră că este o „tâmpenie” scoaterea din echipă a lui Ştefan Târnovanu, chiar dacă acesta a comis eroarea din meciul cu Dinamo, dar şi în penultima etapă a sezonului trecut, pe terenul cu Farul, în meciul care a decis titlul.

„Asta e o tâmpenie. Faci aceeași tâmpenie cum ai făcut cu Vlad? Păi l-ai trecut pe Vlad pe bancă și l-ai terminat. El trebuie să rămână concentrat, chiar dacă nu ai șut, trebuie să fii concentrat, mai țipi la unul.

Trebuie să fii concentrat, pentru că poți hotărî soarta unui meci. A avut și ghinion, că ăsta micul, Pantea, nu a urmărit acolo”, a declarat Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Helmut Duckadam nu l-a menajat pe Ştefan Târnovanu, după FCSB – Dinamo: „Eu l-aş scoate un meci, să se mai liniştească”

Helmut Duckadam nu l-a menajat pe Ştefan Târnovanu, după FCSB – Dinamo. Portarul roş-albaştrilor a gafat la golul „câinilor” din finalul meciului de pe stadionul Arcul de Triumf.

Din fericire pentru Târnovanu, FCSB a obţinut tiate cele trei puncte, dar portarul de 23 de ani nu a fost menajat de Helmut Duckadam. FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo cu 2-1.

Eroul de la Sevilla a remarcat doar patru jucători din echipa lui Elias Charalambous, în meciul cu Dinamo: Florinel Coman, Darius Olaru, Alexandru Pantea şi Adrian Şut.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Duckadam l-a criticat pe Ştefan Târnovanu, după gafa comisă în ultimele minute ale derby-ului cu Dinamo. Fostul mare portar este de părere că Târnovanu ar trebui să fie lăsat pe bancă, după gafele din meciurile cu Farul şi Dinamo. Duckadam se teme că FCSB va face cu Târnovanu aceeaşi greşeală care s-a făcut şi cu Andrei Vlad.

„Din punctul meu de vedere, FCSB ar trebui să se gândească foarte serios la jocul de la Sofia, pentru că în această seară au fost doar 4 fotbaliști care au jucat: Coman, Olaru, Pantea, Șut. Restul zero.

Cred că se va face aceeași greșeală care s-a făcut cu Vlad. Am spus și atunci, dacă a greșit, scoate-l, dă-i o șansă și celuilalt. Nu l-au scos, a greșit în continuare și acum nu mai joacă deloc. Eu l-aș scoate puțin (n.r.- pe Târnovanu), un meci, să se mai liniștească”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și