Închide meniul

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali, despre transferul lui Chiricheş: „Nu a semnat. Depinde de mai mulţi factori”

Alex Masgras Publicat: 24 iulie 2023, 12:00

Reclamă
CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali, despre transferul lui Chiricheş: „Nu a semnat. Depinde de mai mulţi factori

Declaraţiile lui Gigi Becali, ironizate de Mihai Stoica

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali, despre transferul lui Chiricheş. Patronul echipei roş-albastre a vorbit despre situaţia fundaşului de 33 de ani, rămas liber de contract în această vară, după despărţirea de Cremonese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă în spaţiul public au apărut informaţii despre posibilitatea ca Vlad Chiricheş să semneze cu FCSB în cursul zilei de astări, Gigi Becali a anunţat că fundaşul de 33 de ani nu a semnat până în acest moment cu echipa sa.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali, despre transferul lui Chiricheş: „Nu a semnat. Depinde de mai mulţi factori”

Înaintea derby-ului cu Dinamo, Vlad Chiricheş s-a antrenat alături de jucătorii lui Elias Charalambous pe stadionul Arcul de Triumf, după care a urmărit partida câştigată de FCSB cu 2-1 din tribune.

Patronul celor de la FCSB a anunţat astăzi că Vlad Chiricheş nu a semnat încă şi că transferul acestuia depinde de mai multe lucruri. FCSB mai are timp să îl treacă pe Chiricheş pe lista UEFA până mâine seară, pentru ca fundaşul să poată evolua împotriva bulgarilor de la CSKA 1948 Sofia.

„Chiricheş… să vedem dacă acceptă oferta. Chiricheş depinde de mai mulţi factori, de calificare, în ce situaţie suntem atunci. Dacă nu a semnat, nu putem să îl punem pe lista UEFA. Întrebaţi-l pe el dacă astăzi (n.r. dacă semnează). Pe mine nu mă întrebaţi că vă spun că nu a semnat astăzi”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Reclamă

Mihai Stoica, răspuns fabulos când a fost întrebat cine a făcut schimbările cu Dinamo

Mihai Stoica a dat un răspuns fabulos când a fost întrebat cine a făcut schimbările cu Dinamo. Oficialul de la FCSB a spus, pe un ton ironic, că Gigi Becali a fost cel care a făcut schimbările la derby-ul cu Dinamo, scor 2-1. Pentru FCSB urmează meciul cu CSKA 1948 Sofia, miercuri, de la 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mihai Stoica a dezvăluit şi adevăratul motiv pentru care Darius Olaru nu a putut juca tot meciul cu Dinamo.

”Schimbările le-a făcut Gigi, clar (n.r. ironic), ca să terminam toată asta… Pentru el a început meciul cu bulgarii la pauză. La fiecare meci din toată istoria fotbalului, prima întrebare care se pune în vestiar e dacă are cineva probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Nu poţi să schimbi un jucător dacă nu are probleme. Olaru a spus în repriza a doua că are crampe. La pauză nu a spus nimic. Toţi jucătorii vor să joace.

Dacă era schimbat Dawa, ar fi trebuit să intre Ovidiu Popescu, care era o improvizaţie, sau Ngezana, care încă nu e complet, mai are mult timp să se pună la punct”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” Vezi toate știrile
Citește și