Închide meniul

Cum a ajuns Rapid să-l transfere pe Rrahmani! Şeful departamentului de scouting a spus totul: „Ne-au spus să-l luăm imediat!”

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2023, 17:07

Reclamă
Cum a ajuns Rapid să-l transfere pe Rrahmani! Şeful departamentului de scouting a spus totul: „Ne-au spus să-l luăm imediat!

Cum a ajuns Rapid să-l transfere pe Albion Rrahmani

Albion Rrahmani, în tricoul Rapidului / Hepta

S-a aflat cum a ajuns Rapid să-l transfere pe Albion Rrahmani. Atacantul kosovar s-a integrat imediat la formaţia giuleşteană şi l-a făcut uitat pe Marko Dugandzic. Şeful departamentului de scouting de la formaţia de sub Grant, Daniel Sandu, a spus totul despre mutarea lui Rrahamni în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid le-a achitat celor de la Ballkani suma de 600.000 de euro, în schimbul lui Albion Rrahmani. Atacantul de 23 de ani a semnat un contract până în vara lui 2026 cu gruparea giuleşteană.

Cum a ajuns Rapid să-l transfere pe Albion Rrahmani

Daniel Sandu a dezvăluit că giuleştenii l-au remarcat pe Albion Rrahmani în partida pe care CFR Cluj a jucat-o cu fosta echipă a atacantului, Ballkani. În ciuda faptului că clujenii au câştigat meciul respectiv, şi Rrahmani nu a marcat, kosovarul le-a atras atenţia giuleştenilor.

Şeful departamentului de scouting a mai dezvăluit că după partida respectiv, a început să-l urmărească pe Rrahmani şi să caute referinţe despre acesta. Sandu a mai mărturisit că atacantul de 23 de ani ar fi ajuns mai repede la Rapid, însă cei de la Ballkani i-au rugat pe giuleşteni să-l mai lase pentru încă două meciuri, până la oficializarea transferului.

„Mi-a atras atenția la meciul retur cu CFR, de la Cluj, chiar dacă FC Ballkani, echipa lui, a pierdut cu 1-0 și el nu a marcat.

Reclamă

Așa am început să-l urmărim, să ne interesăm de el, nu doar ca fotbalist, dar și ce fel de om este, pentru că asta contează enorm pentru noi, când alegem un jucător.

Am luat referințe de la colegi de-ai lui. Mirlind Daku, pe care am vrut să-l luăm, ne-a și zis: «Luați-l că este foarte bun!»

Venea mai repede, dar ne-au rugat cei de la Ballkani să-l lăsăm să joace și cu FC Larne în Conference League, unde a marcat câte un gol în ambele întâlniri”, a declarat şeful departamentului de scouting de la Rapid, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Albion Rrahmani face deja senzaţie în Liga 1, după doar patru meciuri bifate la Rapid. Atacantul kosovar a marcat şase goluri şi a oferit un assist.

Mihai Stoichiţă îl compară pe Rrahmani cu Adrian Ilie

Mihai Stoichiţă îl compară pe Albion Rrahmani cu Adrian Ilie. Directorul tehnic al FRF susţine că atacantul Rapidului ar fi fost fără probleme component al echipei noastre naţionale, dar acest lucru este imposibil, întrucât nu are cetăţenie.

“Rrahmani era un jucător de echipa naţională, fără probleme. Un jucător care a dat 6 goluri în trei meciuri grele. Nu are cum să joace pentru România că nu are cetăţenie, dar este un jucător interesant.

Are calităţi bune: viteză, verticalizarea asta… Hai să îi fac un compliment. Seamănă cu Adrian Ilie în faţa porţii. E letal când are mingea şi are sânge rece. Dar, mai întâi să vedem dacă ajunge până la Valencia, e mai greu.

Că şi Krasniqi avea ofertă de la Lazio sau Roma după primele meciuri la CFR Cluj şi tot la Cluj joacă. Aşa că mai uşor deocamdată cu transferurile”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și