Închide meniul

Cum a ales Elias Charalambous echipa de start în FCSB – Farul. Explicaţii după ce l-a titularizat pe Tavi Popescu pe poziţia care nu îi place „perlei” lui Gigi Becali

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 17 aprilie 2023, 19:57

Cum a ales Elias Charalambous echipa de start în FCSB – Farul. Explicaţii după ce l-a titularizat pe Tavi Popescu pe poziţia care nu îi place „perlei lui Gigi Becali

Cum a ales Elias Charalambous echipa de start în FCSB - Farul

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / AntenaSport

Cum a ales Elias Charalambous echipa de start în FCSB – Farul. Antrenorul cipriot a oferit explicaţii după ce l-a titularizat pe Tavi Popescu pe poziţia care nu îi place „perlei” lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Farul, derby-ul de pe Arena Națională, poate fi decisiv în lupta la titlu. Vicecampioana României ocupă locul 3 în Liga 1, cu 34 de puncte. De cealaltă parte, „marinarii” sunt lideri, cu 39 de puncte.

Cum a ales Elias Charalambous echipa de start în FCSB – Farul. Explicaţii după ce l-a titularizat pe Tavi Popescu pe poziţia care nu îi place „perlei” lui Gigi Becali

„Hristos a înviat, le doresc tuturor sărbători fericite! Acum urmează un meci între echipele cu cel mai bun atac. Jucăm acasă şi ne dorim să câştigăm trei puncte.

(Reporter: De ce l-aţi titularizat pe Tavi Popescu pe partea dreaptă a atacului) Da, v-am spus că în fiecare săptămână alegem echipa de start în funcţie de planul de joc. Aşa am ales azi. Toată echipa este importantă, avem nevoie de toţi jucătorii. În fiecare săptămână decidem pe cine ne bazăm.

Trebuie să ne uităm înainte, ca de obicei studiem adversarul şi ne dorim să câştigăm acest meci. Este primul meu meci acasă, pe acest stadion, şi sunt foarte entuziasmat. Avem nevoie de sprijinul fanilor şi sperăm să îi facem fericiţi la final”, a declarat Elias Charalambous, înainte de FCSB – Farul, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat revenirea în primul 11 a lui Octavian Popescu, în FCSB – Farul: „Multă patimă cu fotbalul!”

Gigi Becali a anunţat revenirea lui Octavian Popescu în derby-ul dintre FCSB şi Farul. Patronul roş-albaştrilor susţine că „perla” sa de 20 de ani va evolua ca titular în partida de pe Arena Naţională, contra trupei lui Gică Hagi. Tavi Popescu nu a jucat în ultimele două runde, cu Sepsi şi CFR Cluj, din cauza unei accidentări.

FCSB va primi vizita celor de la Farul, în derby-ul rundei cu numărul 4 din play-off-ul Ligii 1. Meciul se va desfăşura de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali a dezvăluit pe ce jucători va miza în duelul „de foc” cu Farul. Patronul de la FCSB susţine că Florinel Coman nu va lipsi din primul 11, iar pe poziţia de inter va apărea şi Octavian Popescu, revenit după accidentarea care l-a ţinut departe de teren timp de aproximativ două săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3

„Cum fac echipa? Cu Florinel (n.r. Coman) în stânga, cu Tavi (n.r. Octavian Popescu) inter, cu Tamm central. Este atât de multă patimă cu fotbalul…Poți să-mi dai orice gând, dar gândul acesta îl bate pe oricare altul”, a declarat Gigi Becali, pentru româniatv.net.

Octavian Popescu s-a accidentat la lotul naţional, în timpul partidei dintre România şi Belarus. Mijlocaşul de 20 de ani nu a fost în lotul FCSB-ului la partidele cu Sepsi şi CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și