Închide meniul
Foto

Cum a fost ironizat Gigi Becali pe internet, după ce FCSB a fost umilită de Rapid! Cele mai tari glume după derby

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2024, 13:31

Cum a fost ironizat Gigi Becali pe internet, după ce FCSB a fost umilită de Rapid! Cele mai tari glume după derby

Cum a fost ironizat Gigi Becali pe internet, după ce FCSB a fost umilită de Rapid

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Cum au a fost ironizat Gigi Becali pe internet, după ce FCSB a fost umilită de Rapid. FCSB a pierdut clar derby-ul de pe Arena Naţională cu Rapid, scor 0-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internetul şi reţelele de socializare s-au umplut de glume la adresa lui Gigi Becali şi FCSB, după dezastrul cu echipa lui Dan Şucu. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Cum a fost ironizat Gigi Becali pe internet, după ce FCSB a fost umilită de Rapid

Fanii nu au uitat de declaraţiile optimiste date de Gigi Becali înaintea derby-ului şi l-au taxat pe patronul de la FCSB. Chiar şi Dan Şucu a transmis după meci o săgeată către Becali.

„Cea mai frumoasă seară. Aş vrea să scot în evidenţă că, în ciuda scorului, echipa adversă e echipă bună. Aroganţa e boală grea. Eu sper ca la Rapid să nu ajungem aroganţi. În seara aceasta, noi şi suporterii începem să ştim cât de puternici suntem. Toate golurile mi-au plăcut. Din zi în zi eu cred că ne întărim. Iar mi-au luat băieţii bani, îmi doresc să îmi ia în continuare„, a spus Dan Şucu la plecarea de la stadion.

Marele avantaj pe care Rapid îl are în faţa FCSB, în play-off, după ce şi-a umilit rivala pe Arena Naţională

Marele avantaj pe care Rapid îl are în faţa FCSB, în play-off, după ce şi-a umilit rivala pe Arena Naţională ţine de programul pe care cele două echipe îl vor avea în play-off.

Reclamă

Rapid a învins-o pe FCSB cu un categoric 4-0, cu peste 43.000 de oameni prezenţi pe Arena Naţională. Giuleştenii şi-au asigurat astfel locul 2, care le aduce un avantaj mare în lupta la titlu.

Rapid a terminat pe 2, peste CFR Cluj, şi va juca în ultima etapă, pe teren propriu, chiar cu FCSB, un derby care ar putea să fie decisiv, în cazul în care FCSB nu va avea un avantaj de cel puţin trei puncte în faţa feroviarilo

Rapid a intrat cu 28 de puncte în play-off, cu patru mai puţine decât FCSB, care însă nu a avut parte de rotunjirea punctelor, primul criteriu în cazul în care două echipe termină la egalitate la finalul play-off-ului. Practic, echipa lui Cristiano Bergodi are de recuperat 5 puncte pentru a câştiga titlul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și