Închide meniul
VIDEO

Cum a fost primit Marius Şumudică de fanii Rapidului! „Şumi” nu a uitat de rivalitatea cu Steaua. Imagini de la antrenament

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2024, 20:38

Reclamă
Cum a fost primit Marius Şumudică de fanii Rapidului! „Şumi nu a uitat de rivalitatea cu Steaua. Imagini de la antrenament

Cum a fost primit Marius Şumudică de fanii Rapidului

Marius Şumudică, în faţa fanilor / AS.ro

Iată cum a fost primit Marius Şumudică de fanii Rapidului. Antrenorul în vârstă de 53 de ani tocmai a susţinut primul antrenament la baza de pregătire a noii sale echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sute de fani au venit să îl vadă pe „Şumi”, la numai câteva ore după ce acesta a fost prezentat oficial de Dan Şucu şi Viorel Moldovan.

Cum a fost primit Marius Şumudică de fanii Rapidului

Marius Şumudică a purtat un discurs în faţa jucătorilor, după care a fost chemat de supoterii care au stat la marginea terenului.

„Şumi” a fost aplaudat de ultraşi şi nu s-a ferit să scandeze împotriva Stelei.

Marius Şumudică o preia pe Rapid de pe locul 12 în Liga 1 şi va debuta vineri, în deplasarea cu Poli Iaşi. Giuleştenii nu au nicio victorie în acest sezon. Rapid are numai 5 puncte după 6 etape disputate.

Reclamă
Reclamă

Sunt clipe pe care, probabil, le trăieşti rar în viaţă. M-am întors acasă, cum, de altfel, scrie şi pe eşarfa pe care mi-au făcut-o.

Am avut o surpriză. Nici nu ştiu dacă pot să o numesc surpriză, din ceea ce vedeam, din exteriorm că se întâmplă la Rapid. Cred că fără să laud pe cineva, am găsit un club extraordinar de bine structurat, în toate segmentele, cu oameni care îşi fac treaba pe fiecare palier. Ceea ce unui antrenor îi dă liniştea de a se ocupa de partea tehnică, de a pregăti echipa. Într-un final, rezultatele să fie pozitive.

A fost una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea profesională. Ajung la clubul pe care îl iubesc, pe care l-am slujit ca jucător. Nu mi-am ascuns nici dorinţa de a performa ca antrenor. Doresc din suflet ca rezultatele să vorbească fiindcă, de foarte multe ori, vorbim mult şi facem puţin„, a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Reclamă

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce Marius Şumudică a preluat-o oficial pe Rapid!

Gigi Becali e de părere că lucrurile se vor schimba la Rapid după ce formaţia giuleşteană a fost preluată de Marius Şumudică. Totuşi, nu se teme de giuleşteni.

Eu zic că da, se schimbă lucrurile la Rapid. (n.r: Vă temeţi puţin de Şumudică?) Nu mă tem, dar Şumudică este un antrenor bun, mai ales pentru că el cunoaște fotbalul românesc şi mai ales Rapidul.

De temut, te temi la război, aici e fotbal, nu e teamă. Mi-aş fi dorit și eu să rămână Lennon, dar asta este

(n.r. Aveţi o relaţie corectă, de prietenie cu Şumudică, dar acum este într-o barcă adversă) Dintotdeauna era în barca adversă”, a declarat Gigi Becali pentru orangesport.ro.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și