Închide meniul

Cum a fost surprins Dan Şucu, după penalty-ul primit de Rapid în derby-ul cu Dinamo! Nu a mai rezistat presiunii

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2024, 23:18

Reclamă
Cum a fost surprins Dan Şucu, după penalty-ul primit de Rapid în derby-ul cu Dinamo! Nu a mai rezistat presiunii

Cum a fost surprins Dan Şucu după penalty-ul primit de Rapid, în derby-ul cu Dinamo

Dan Şucu/ Hepta

Cum a fost surprins, Dan Şucu după penalty-ul primit de Rapid, în derby-ul cu Dinamo! Patronul giuleştenilor nu a mai rezistat presiunii, dat fiind faptul că formaţia de sub Grant nu a bifat încă nicio victorie, în acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a deschis scorul în derby-ul cu Dinamo, din penalty. Derby-ul „de foc” din Giuleşti este în format live text, pe AS.ro.

Cum a fost surprins Dan Şucu după penalty-ul primit de Rapid în derby-ul cu Dinamo

Rapid a primit penalty în minutul 53 al duelului cu Dinamo, după ce Kennedy Boateng l-a faultat pe linia careului pe Luka Gojkovic. Iulian Călin a arătat punctul cu var, după ce a consultat arbitrajul video.

În momentul în care Claudiu Petrila se pregătea se execute lovitura de pedeapsă, camerele l-au surprins pe Dan Şucu. Patronul giuleştenilor a fost copleşit de presiune şi nu s-a putut uita spre teren, în momentul execuţiei penalty-ului.

Dan Şucu a fost surprins cu spatele spre teren, în momentul în care Claudiu Petrila a transformat lovitura de la 11 metri. După ce Rapid a deschis scorul, acţionarul majoritar al giuleştenilor s-a bucurat alături de Răzvan Raţ şi Victor Angelescu, cei care au stat alături de el în loja oficială.

Reclamă
Reclamă 4
Dan Şucu nu s-a putut uita la penalty-ul Rapidului, din derby-ul cu Dinamo
Dan Şucu nu s-a putut uita la penalty-ul Rapidului, din derby-ul cu Dinamo/ Captură Digi Sport

Rapid ţinteşte prima victorie a acestui sezon, după cinci etape. Giuleştenii au remizat cu Gloria Buzău, în etapa trecută, scor 1-1.

Echipele de start:

Rapid: Siegrist – Braun, Pașcanu, Ignat, Borza – Kait, Mendes – Papeau, Gojkovic, Petrila – Jambor
Rezerve: Aioani, Săpunaru, Blazek, Manea, Oaidă, Burmaz, Hasani, Pop, Micovschi, El Sawy, Iacob
Antrenor: Neil Lennon

Reclamă

Dinamo: Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Bani, Selmani, Abdallah
Rezerve: Ailesei, Al. Stoian, Pașcalău, Licsandru, Bordușanu, Patriche, Caragea, D. Irimia, Rotund, An. Florescu, Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Dan Şucu, gest uriaş pentru Albion Rrahmani! Ce a făcut acţionarul de la Rapid

Dan Şucu a făcut un gest uriaş pentru Albion Rrahmani, după ce atacantul s-a înţeles cu Sparta Praga. Acţionarul majoritar al giuleştenilor l-a ajutat pe kosovar să semneze mai repede contractul cu campioana Cehiei.

Dan Şucu a făcut un gest de clasă pentru fostul său jucător, pentru ca acesta să facă deplasarea de urgenţă în Cehia. Concret, conform fanatik.ro, acţionarul majoritar de la Rapid i-a pus la dispoziţie lui Albion Rrahmani avionul său privat.

Rrahmani trebuia să ajungă cât mai repede în Praga, pentru a semna contractul cu campioana Cehiei. Fosta adversară a FCSB-ului forţează mutarea acestuia pentru a-l include pe lista de Champions League. După ce a eliminat-o pe FCSB, Sparta Praga se va duela cu Malmo, pentru un loc în grupa de Champions League.

Nu este pentru prima dată când Dan Şucu îi oferă avionul său privat lui Albion Rrahmani. Acţionarul majoritar al giuleştenilor l-a adus pe kosovar în România în iarnă, după ce s-a accidentat la echipa naţională.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 19 aug.

„Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi

0:20 19 aug.

Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2

0:03 19 aug.

„Meritam cele trei puncte!” Zeljko Kopic, mesaj categoric după Rapid – Dinamo 1-1! Ce a spus şi Ahmed Bani

23:58

VIDEOAEK – OFI Creta 3-0, a fost în AntenaPLAY! Panathinaikos – Asteras 0-1. Surpriză în Superliga Greciei

23:53

„E mai rău decât am crezut!” Claudiu Petrila, cu moralul la pământ după Rapid – Dinamo 1-1: „Fanii nu mai au răbdare cu noi”

23:51

Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1! Antrenorul i-ar fi arătat semne obscene

1 VIDEOBraga, victorie la limită în Liga Portugal, live în AntenaPLAY! Toate rezultatele zilei 2 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 3 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 4 Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf 5 Rapid – Dinamo 1-1! Giuleştenii rămân fără victorie! Derby-ul din Giuleşti, decis de două penalty-uri 6 Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă
Citește și