Închide meniul

Cum a reacţionat Arnold Garita, după ce Gigi Becali a anunţat că vrea să-l transfere la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 octombrie 2022, 21:00

Cum a reacţionat Arnold Garita, după ce Gigi Becali a anunţat că vrea să-l transfere la FCSB

FC Argeş - Dinamo

Arnold Garita, în timpul unei partide pentru FC Argeş / Hepta

Arnold Garita a oferit prima reacţie, după ce Gigi Becali a declarat că îl vrea la FCSB. Atacantul a mărturirisit că nu ar spune nu unui transfer sub comanda lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a manifestat public interesul pentru Arnold Garita. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că atacantul este principala ţintă în perioada de mercator din iarnă.

Ce a declarat Arnold Garita, după ce Gigi Becali a anunţat că-l vrea la FCSB

Arnold Garita s-a declarat încântat de posibilitatea de a evolua la o echipă care este angrenată în competiţiile europene. Atacantul de la FC Argeş susţine totodată, că o decizie în privinţa viitorului său o va lua în ianuarie, fiind concentrat pe ceea ce are de făcut la echipa piteşteană.

„Momentan, eu sunt concentrat pe ce am de făcut la Argeș și sper să câștigăm următorul meci. Nu am auzit de această ofertă, dar întotdeauna este mai interesant să joci la o echipă care evoluează în cupele europene. Deocamdată, eu mă concentrez pe ce am de făcut la Argeș, luna ianuarie e departe”, a declarat Arnold Garita, pentru gsp.ro.

Arnold Garita a fost transferat în această vară de FC Argeş, şi s-a integrat cu rapiditate sub comanda lui Andrei Prepeliţă. Atacantul a devenit un jucător de bază pentru gruparea din Trivale, fiind integralist în ultimele cinci runde de Liga 1.

Reclamă

Gigi Becali a confirmat că îl vrea pe Arnold Garita

Patronul FCSB a fost impresionat de atacantul celor de la FC Argeş şi l-a avertizat şi pe Nicolae Dică înaintea meciului direct cu piteştenii. Arnold Garita este cotat la 450.000 de euro, iar în acest sezon a marcat patru goluri.

„Da, da, da. Așa este, de unde știi? Garita a fost o chestiune de moment, l-am văzut în meciul cu noi, în meciul cu Craiova, parcă și i-am spus lui Dică. I-am spus ”să vezi ce ne face ăsta. E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Rămâne de văzut pentru ce preţ se va înţelege Becali cu oamenii din conducerea piteştenilor. Asta dacă ţinem cont că a ratat în această vară transferul unui alt jucător al lui Prepeliţă, Işfan, pentru care a făcut o ofertă de 500.000 de euro, refuzată de FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a primit răspunsul de la FC Argeș

Gigi Becali a primit răspunsul de la FC Argeș, după ce a anunțat că îl vrea pe atacantul de 27 de ani, Arnold Garita. Primarul din Pitești, Cristian Gentea, a asigurat că jucătorul camerunez va rămâne în Trivale, conform contractului semnat în această vară.

Primarul din Pitești a anunțat că este exclus ca atacantul camerunez să părăsească echipa în următoarea fereastră de mercato.

„E greu să mai găsești un jucător de calibrul său”, a declarat Cristian Gentea, cel care se ocupă de finanțarea clubului din Trivale, prin intermediul Primăriei.

„Din ce știu de la Consiliul Director al clubului, Garita mai are doi ani de contract cu FC Argeș și nu se pune problema unui transfer imediat. Avem și noi un target legat de Garita și anume acela de a-l păstra la noi.

În plus, e greu să mai găsești un jucător de calibrul său în pauza de iarnă. Știți cum este cu această fereastră de mercato, nu se fac transferuri spectaculoase”, a spus Cristian Gentea, pentru Digisport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și