Închide meniul

Cum arată clasamentul playoff-ului Ligii 1 după primele 3 etape! FCSB are un avans uriaş

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2024, 22:25

Cum arată clasamentul playoff-ului Ligii 1 după primele 3 etape! FCSB are un avans uriaş

Cum arată clasamentul playoff-ului Ligii 1 după primele 3 etape! FCSB are un avans uriaş

Profimedia

Cum arată clasamentul playoff-ului Ligii 1 după primele 3 etape din playoff. FCSB are un avas uriaş faţă de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, care sunt principalele urmăritoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un avans de 10 puncte cu 7 etape înainte de finalul campionatului. Echipa lui Elias Charalambous a ajuns la 41 de puncte.

Cum arată clasamentul playoff-ului Ligii 1

CFR Cluj şi Universitatea Craiova au fiecare câte 31 de puncte şi mai au doar mici speranţe că mai pot emite pretenţii la titlu. Pe locul 4 se află Rapid, cu 28 de puncte, în timp ce Farul are 26 de puncte. Sepsi este pe locul 6, cu 24 de puncte.

Ce meciuri au mai rămas de disputat până la finalul campionatului

Etapa 4:

CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Farul
Rapid – Sepsi

Reclamă

Etapa 5:

FCSB – Rapid
Farul – CFR Cluj
Sepsi – Universitatea Craiova

Etapa 6:

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi – FCSB
Farul – Rapid
Universitatea Craiova – CFR Cluj

Etapa 7:

FCSB – Farul
Rapid – Universitatea Craiova
CFR Cluj – Sepsi

Etapa 8:

Universitatea Craiova – FCSB
CFR Cluj – Rapid
Farul – Sepsi

Etapa 9:

FCSB – CFR Cluj
Farul – Universitatea Craiova
Sepsi – Rapid

Reclamă

Etapa 10:

Rapid – FCSB
CFR Cluj – Farul
Universitatea Craiova – Sepsi

Victor Becali, verdict direct despre lupta pentru titlu: „E anul lor! Fără discuții!”

Victor Becali a venit cu un verdict direct despre lupta pentru titlu. Impresarul a spus echipa care nu mai poate rata câștigarea campionatului. Impresarul este de părere că FCSB a fost favorită la titlu în fiecare an, dar a menționat că, în momentul de față, echipa lui Gigi Becali nu mai poate rata câștigarea campionatului.

„În fiecare an a fost favorită FCSB, dar anul ăsta nu cred că mai poate rata titlul. Chiar nu-l mai poate rata. E anul lor fără discuții, din punctul meu de vedere”, a spus Victor Becali potrivit sport.ro.

Echipa pregătită, în prezent, de Elias Charalambous nu a mai câștigat un titlu de campioană din anul 2015. Se întâmpla în mandatul lui Costel Gâlcă, atunci când roș-albaștrii au reușit „tripla”: titlul, Cupa României și Cupa Ligii.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și