Închide meniul

Cum arată primul 11 de la FCSB în debutul noului sezon. Toni Petrea mizează totul pe cartea atacului. Surprizele pregătite în meciul cu U Cluj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2022, 20:35

Cum arată primul 11 de la FCSB în debutul noului sezon. Toni Petrea mizează totul pe cartea atacului. Surprizele pregătite în meciul cu U Cluj

Cine este Saburtalo Tbilisi, adversara FCSB-ului din turul 2 preliminar Conference League

Jucătorii lui FCSB, în timpul unei partide / Hepta

FCSB va debuta în noul sezon de Liga 1 împotriva celor de la U Cluj. Partida va fi în format live text, pe www.as.ro, de la ora 21:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru partida cu U Cluj, FCSB a aliniat un prim 11 din care nu lipsesc vedetele Octavian Popescu şi Florin Tănase. În centrul apărării va fi debutat, într-o partidă oficială, Joyskim Dawa, jucător transferat în această vară de la Botoşani.

Primul 11 al FCSB, pentru partida cu U Cluj. Pe cine a mizat Toni Petrea

FCSB se va duela cu U Cluj, în prima etapă de Superliga. Toni Petrea a aliniat un prim 11 ofensiv, mizând totul pe cartea atacului. Pentru partida din această seară, în poarta echipei lui Gigi Becali se va afla Ştefan Târnovanu, Andrei Vlad fiind pe bancă.

În partea dreaptă a apărării va evolua Valentin Creţu, preferat în detrimentul lui Ovidiu Popescu. În partea stânga, Sorin Şerban (22 ani) va fi titular, în lipsa lui Risto Radunovic, care nu se află în lot pentru partida din această seară.

Pentru posturile de fundaşi centrali, Toni Petrea i-a ales pe Joyskim Dawa şi Denis Haruţ. Rachid Bouhenna şi Iulian Cristea sunt accidentaţi, iar ultimul stopper transferat de FCSB, Joonas Tamm, nu a fost inclus în lot pentru meciul cu U Cluj.

Reclamă

Totodată, la mijloc, sunt preferaţi Darius Olaru, Malcom Edjouma şi Florin Tănase. Aceştia trei evoluează în spatele lui Andrei Cordea, Florinel Coman şi Octavian Popescu. Surpriza vine din poziţionarea ca atacant central a lui Coman. Pe acest post, căpitanul Tănase era titular de bază, în meciul din această seară evoluând pe postul de inter stânga.

De cealaltă parte, la U Cluj, Alex Chipciu este titular împotriva fostei sale echipe. Erik Lincar a mizat pe o echipă formată din Gorcea – Romeo, Ilie, Ispas, Pîrvulescu – Remacle, Romario Pires, Filip – Tescan, Bălan, Chipciu.

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Petrescu. Ce spune despre lupta la titlu

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Petrescu, după ce a aflat că antrenorul grupării din Gruia a declarat că „CFR Cluj e 99% campioană”. Patronul lui FCSB s-a amuzat şi l-a anunţat pe „Bursuc” că nu va rata titlul şi în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB nu a mai terminat pe primul loc în campionatul României din 2015. În ultimii cinci ani, ardelenii au reuşit să pună mâna pe trofeu.

„Ştie el (n.r. Dan Petrescu)? Cine e mai mare, 99 sau 100?… cine e mai mare, 99 sau 100? FCSB are 100! Eu zic 100% (n.r. că va câştiga titlul), deci el o să vină pe locul 2„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Finanţatorul vicecampioanei aşteaptă un start lansat în campionat. I-a cerut lui Toni Petrea să joace totul pe cartea ofensivei în startul meciului FCSB – U Cluj, din prima etapă. Îşi doreşte ca starurile echipei să poată fi menajate după pauză.

Păi eu ce să simt? Eu vreau să văd, nu să simt! Mă aștept la 2-0, 3-0 la pauză, ca să odihnim jucătorii pentru Conference League. Echipa asta trebuie să facă 2-0 sau 3-0 la pauză şi apoi odihnim jucătorii. La asta mă aștept eu de la echipa asta să facă„, a spus Becali.

FCSB joacă joi, în deplasare, cu Saburtalo, în runda a doua din Conference League. Returul este programat pe 28 iulie, iar o calificare i-ar aduce unul din următorii adversari:

  • Ružomberok / Riga
  • Kyzylzhar Petropavlovsk / Osijek
  • Víkingur / Dunajská Streda
  • Gzira United / Radnicki Niš
  • Gomel / Aris Thessaloniki

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și