Închide meniul

„Cum e posibil ca Gigi Becali să fie cel mai bun antrenor?” Narcis Răducanu şi Ilie Dumitrescu, dialog fabulos despre situaţia de la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 ianuarie 2023, 8:27

„Cum e posibil ca Gigi Becali să fie cel mai bun antrenor? Narcis Răducanu şi Ilie Dumitrescu, dialog fabulos despre situaţia de la FCSB

Narcis Răducanu şi Ilie Dumitescu, dialog fabulos despre Gigi Becali şi FCSB

Gigi Becali / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Narcis Răducanu şi Ilie Dumitrescu au purtat un dialog fabulos pe tema situaţiei de la FCSB, şi l-au avut în vizor pe Gigi Becali. Aceştia au comentat decizia patronului de a-l lăsa acasă pe Leo Strizu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB desfăşoară un stagiu de pregătire în Antalya, în vederea pregătirii pentru a doua parte a sezonului. În cantonament, antrenor este Mihai Pintilii, deoarece conducerea clubului a decis ca Leo Strizu să rămână acasă.

Narcis Răducanu şi Ilie Dumitrescu, dialog fabulos despre situaţia de la FCSB şi despre Gigi Becali

Narcis Răducanu a ajuns la concluzia că de fapt, antrenor la FCSB este Gigi Becali, fiind surprins de faptul că patronul ia deciziile chiar şi peste ceilalţi tehnicieni.

Ilie Dumitrescu, pe de altă parte, consideră că Mihai Pintilii pregăteşte echipa, chiar dacă mai primeşte ordine de la patronul Gigi Becali.

„Ilie Dumitrescu: Eu nu aș încuraja chestia asta (n.r. generalizarea cazului antrenorilor de la FCSB).

Reclamă

Narcis Răducan: Nu e același club la care stabileam că nu face Mihai Pintilii echipa? (…) Ne învârtim în jurul cozii. Cum e posibil ca Gigi Becali, care nu are nicio licență, să fie cel mai bun dintre antrenori? De ce mai discutăm fișa postului lui Pintilii? Ne batem joc de noi, sau ce facem noi acum?

Ilie Dumitrescu: Sunt două lucruri diferite. Vreau să facem o distincție. Una e să comunici cu patronul și să-ți spună cine vrea să joace, alta e ciclul săptămânal, analiza adversarului, pregătirea jocului”, au declarat Narcis Răducanu şi Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Totodată, Ilie Dumitrescu nu s-a declarat suRprins de faptul că Leo Strizu a fost lăsat acasă. Fostul internaţional susţine că dacă s-ar fI procedat la fel şi în cazul lui Mihai Pintilii, atunci şi-ar fi pus semne de întrebare.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu este o surpriză că Strizu nu a mers în cantonament. Strizu a fost adus pentru că are Licența PRO. Antrenor este Pintilii. Dacă nu pleca Pintilii în cantonament, era o problemă.

El se ocupă de pregătire. Sunt probleme de interior. Este o relație veche între Gigi Becali, Mihai Stoica și Leo Strizu. Când am fost eu acolo, Strizu era antrenor la echipa a doua”, a mai spus Ilie Dumitrescu, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre Leo Strizu

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre Leo Strizu, antrenorul de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că tehnicianul ar putea continua pe banca echipei, chiar şi după ce nu a mers în cantonamentul din Antalya.

După ce a declarat iniţial că Leo Strizu ar putea pleca de la FCSB, după ce echipa se va întoarce din cantonament, Mihai Stoica a revenit asupra declaraţiilor sale. Managerul roş-albaştrilor susţine că tehnicianul ar putea rămâne la echipă, totul urmând a se decide la finalul stagiului de pregătire.

Totodată, MM a dezvăluit că Strizu nu a mers în Turcia alături de echipă deoarece se confruntă cu probleme personale.

„Din informațiile pe care le am, strategia pe care a implementat-o Leo Strizu ar putea da roade. Și ar putea continua ca antrenor principal. La finalul cantonamentului vom lua o decizie.

Strizu nu ar fi făcut deplasarea în cantonament nici dacă decizia îmi aparținea. De ce? Are probleme mari. Părinții lui sunt bătrâni și bolnavi”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Narcis Răducanu şi Ilie Dumitrescu, dialog fabulos
  • Ce au declarat cei doi despre FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și