Închide meniul

Cum l-a convins Eugen Neagoe pe Mihai Rotaru. Antrenorul, așteptat să facă eventul cu Universitatea Craiova: „E extrem de riguros și disciplinat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2023, 10:28

Cum l-a convins Eugen Neagoe pe Mihai Rotaru. Antrenorul, așteptat să facă eventul cu Universitatea Craiova: E extrem de riguros și disciplinat!”

Eugen Neagoe, despre „curățenia” de la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul conferinței de prezentare la Universitatea Craiova/ Hepta

Mihai Rotaru a dezvăluit cum l-a convins Eugen Neagoe, pentru a-l instala în funcția de antrenor la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor speră ca „Geană” să facă echipa campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe a fost alesul lui Mihai Rotaru, după ce postul de antrenor a fost lăsat liber de plecarea lui Mirel Rădoi. Tehnicianul a plecat de pe banca celor de la U Cluj, pentru a-și îndeplini visul de a antrena în Bănie.

Cum l-a convins Eugen Neagoe pe Mihai Rotaru pentru a fi numit antrenor la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a expus criteriile pentru care l-a ales pe Eugen Neagoe. Patronul din Bănie a declarat că disciplina pe care o impune tehnicianul a fost unul dintre motivele pentru care a mizat pe serviciile sale.

Totodată, oficialul oltenilor a ținut cont și de faptul că „Geană” este susținător al Universității Craiova, aducând aminte faptul că ultimii doi antrenori care au făcut eventul în Bănie au fost olteni.

„Neagoe este un antrenor extrem de riguros, de disciplinat. Ultimii doi antrenori care au câștigat eventul în Bănie au fost olteni și atacanți, Oblemenco și Cârțu.

Reclamă

Sperăm să repete istoria. A fost un antrenor care întotdeauna și-a exprimat dorința de a veni la club. Acestea au fost criteriile. Și este un antrenor care știe și campionatul foarte bine”, a declarat Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Universitatea Craiova, refuzată de un internaţional român din Liga 1! Anunţul lui Mihai Rotaru

Mihai Rotaru a anunţat că Universitatea Craiova a fost refuzată de un internaţional român, care evoluează în Liga 1. Patronul oltenilor vrea să-i întărească trupa lui Eugen Neagoe, şi este în căutare de noi jucători.

Raul Opruţ a fost pe „radarul” lui Mihai Rotaru, însă Hermannstadt a refuzat oferta Universităţii Craiova. Totul a fost dezvăluit de patronul oltenilor, care susţine că este în căutarea unui fundaş stânga, post pe care în acest sezon a evoluat Bogdan Vătăjelu.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult decât atât, Rotaru a mai afirmat că îşi mai doreşte noi jucători, mizând totodată şi pe forţe proaspete. Patronul oltenilor a declarat că doi jucători tineri vor veni la echipa sa.

„Ne-a căzut transferul lui Opruț. A fost refuzată oferta noastră. Căutăm un fundaș stânga și cu siguranță o să-l găsim. Le-am spus să ne dea un răspuns clar. Ceva de genul acesta voiau ei (n.r. Hermannstadt cerea 800.000 de euro pentru Opruț).

Noi am început o schimbare de linii. O să mai aducem doi jucători tineri, de perspectivă. Căutăm să ne întărim la nivelul fundașilor centrali, o să aducem și un fundaș stânga. La anul vin și Borța și Vlădoiu. Noi nu am promovat jucători spre vânzare.

Nu se știe (n.r. câte transferuri face Universitatea Craiova), o să aducem doi jucători sigur”, a declarat Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Raul Opruţ, jucătorul dorit de Universitatea Craiova, este titular de bază la Hermannstadt, revelaţia acestui sezon de Liga 1. Totodată, fundaşul a fost convocat de Edi Iordănescu la ultima acţiune a echipei naţionale, şi a evoluat în partidele amicale cu Moldova şi Slovenia, din noiembrie.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și