Închide meniul

„Cum sunteți privit de fanii FCSB?” Răspunsul prin care Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 aprilie 2024, 17:47

Cum sunteți privit de fanii FCSB?” Răspunsul prin care Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea

„Cum sunteți privit de fanii FCSB?” Răspunsul prin care Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea

Marius Lăcătuş, în timpul unui meci/ Profimedia Images

„Cum sunteți privit de fanii FCSB?”, a fost întrebarea la care Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea, prin răspunsul său. Legenda clubului Steaua a vorbit deschis despre războiul dintre echipa lui Gigi Becali și CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fiara” a antrenat-o atât pe FCSB, cât și pe CSA Steaua. Acesta crede că echipa armatei este continuatoarea clubului care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, dar a avut un mesaj pentru susținătorii formației patronate de Gigi Becali.

„Cum sunteți privit de fanii FCSB?” Răspunsul prin care Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea

Chiar dacă este de părere că FCSB nu e adevărata Steaua, Marius Lăcătuș a dezvăluit că nu are nimic cu fanii vicecampioanei. „Fiara” este de părere că și suporterii roș-albaștrilor din Liga 1 ar trebui să îl privească cu aceiași ochi și să nu îl urască, doar pentru că susține formația militară.

”Nu știu cum văd ei, dar eu mi-aș dori să fiu privit așa cum îi privesc și eu pe ei. Eu niciodată nu am comentat alegerile pe care le face cineva în viață.

Dacă ei au considerat că FCSB este continuatoarea Stelei și sunt alături de această echipă, pe mine nu mă deranjează cu nimic.

Reclamă

Așa nici pe ei nu ar trebui să-i deranjeze că eu sunt alături de clubul la care am obținut cele mai mari performanțe ca jucător. Și voi rămâne alături”, a spus Marius Lăcătuș, la digisport.ro.

Ce i-a cerut Gheorghe Mustață lui Gigi Becali înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Iată ce i-a cerut Gheorghe Mustață lui Gigi Becali, înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Liderul Peluzei Nord și-a făcut dorința publică și i-a transmis un mesaj direct patronului.

Derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20:30. Partida de pe Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali a dezvăluit că este tentat să le ofere o primă jucătorilor săi, în cazul în care aceștia îi vor învinge pe Mihai Rotaru, având în vedere că partidă are o miză uriașă în lupta pentru titlu.

Acum, Gheorghe Mustață i-a cerut patronului să le ofere jucătorilor o sumă de bani la victorie, pentru a-i motiva pe aceștia.

„Dacă a spus, înseamnă că o să treacă sau va trece (n.r. la baza de antrenament). Mai puțin ne interesează pe noi, suporterii, dacă trece. Mai important e să treacă cu o gentuță pe acolo.

El mai vorbește, spune că nu, că nu, și apoi buf! Dacă le face o propunere de 3.000 de euro de jucător, zbârnâie duminică! Cine n-ar da să muncească pentru 150 de milioane în două ore?”, a spus Gheorghe Mustață, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și