Închide meniul

Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru! Propunere de senzație pentru patronul de la Universitatea Craiova

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 20:35

Reclamă
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru! Propunere de senzație pentru patronul de la Universitatea Craiova

Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru!

Mihai Rotaru, în timpul unei conferințe de presă

Mihai Rotaru poate avea un cuplu de echipă națională, pe banca echipei sale. Patronul de la Universitatea Craiova a primit o propunere de senzație, care i-ar putea rezolva problemele de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, echipa din Bănie a rămas fără antrenor, după ce Mihai Rotaru l-a dat afară pe Ivaylo Petev. Acum, un fost internațional i-a transmis un mesaj direct patronului.

Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru!

Fostul jucător Florin Lovin este de părere că un cuplu de antrenori, format din Mirel Rădoi și Nicolae Dică, ar putea rezovla problemele de la Universitatea Craiova.

Acesta a menționat că fostul selecționer al echipei naționale cunoaște mai bine campionatul românesc, față de Costel Gâlcă și Marius Șumudică, alți tehnicieni de pe lista lui Rotaru.

„Cred că Rădoi cunoaşte mai bine campionatul decât Gâlcă sau Şumudică. Are o bază de date, ştie cei mai buni jucători în detaliu şi bănuiesc că vine cu acelaşi staff cu care a fost şi în partea cealaltă, probabil că alături de Dică”, a spus Florin Lovin, la orangesport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi a lucrat alături de Nicolae Dică la echipa națională a României. Fostul mijlocaș defensiv de la FCSB a fost selecționer, în timp ce „Nick” i-a fost secund. De asemenea, cei doi au mai colaborat și la FCSB.

În momentul de față, Mirel Rădoi este liber de contract, după despărțirea de Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite. De asemenea, nici Dică nu mai are echipă. Acesta a fost dat afară de la FC Voluntari, în urmă cu o lună.

Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova

Cristi Chivu i-a fost propus lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Sorin Cârţu este convins că antrenorul lui Inter U19 ar fi varianta ideală de înlocuitor pentru Ivaylo Petev.

Reclamă 4 / 0/3

Italienii au anunţat deja că antrenorul în vârstă de 43 de ani îşi doreşte o nouă provocare şi că va pleca, la finalul sezonului, de pe banca echipei de juniori a lui Inter. Chivu a jucat între 1998 şi 1999 în Bănie, de unde a prins transferul spectaculos la Ajax.

”Ne-am întâlnit de multe ori la masă. Acum mi-a prezentat antrenorii care sunt în cărți. La unii vrea să le mai dea o șansă, la alții le amână șansa asta, la alții care sunt liberi nu mai vrea să audă.

Pe mine m-a întrebat. Am luat în calcul totul. Unii sperau la o șansă să vină în perioada asta.

Eu i-am zis că ar trebui să încerce ceva, cum ar fi un Cristi Chivu. Așa m-am gândit eu. Nu știu câtă putere ar avea să îl aducă. Nu știu dacă vrea sau ce șanse sunt ca el să vină”, a spus Cârțu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și