Închide meniul

Curg ofertele la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul momentului. Poate primi milioane de euro pentru Andrei Cordea, Malcom Edjouma şi Adrian Şut

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 noiembrie 2022, 11:52

Curg ofertele la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul momentului. Poate primi milioane de euro pentru Andrei Cordea, Malcom Edjouma şi Adrian Şut

Gigi Becali a anunţat ce jucători pot pleca de la FCSB

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ ferm şi a dezvăluit ce jucători o pot părăsi pe FCSB în următoarea perioadă de transferuri. Adrian Şut, Andrei Cordea şi Malcom Edjouma pot fi transferaţi de roş-albaştrii în iarnă, aceştia având oferte din străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se pregăteşte să dea un „tun financiar” şi să vândă trei jucători în iarnă. Patronul de la FCSB a declarat că pe Andrei Cordea vrea să obţină cinci milioane de euro.

Gigi Becali, anunţ ferm! Ce jucători o pot părăsi pe FCSB în iarnă

Gigi Becali a declarat că trei jucători se pot despărţi de FCSB în următoarea perioadă de transferuri. Adrian Şut poate pleca în Turcia, Malcom Edjouma în Ungaria, iar Andrei Cordea în MLS, în campionatul din America. Totodată, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că în schimbul acestora trei vrea să obţină 9 milioane de euro.

Cu toate acestea, Becali a declarat că dacă echipa va avea rezultate notabile, şi se va afla pe podium, niciun jucător nu va mai fi vândut!

„Depinde la ce vă referiţi. Sunt jucători pe care nu mai vreau să îi ţin şi sunt jucători pentru care sunt ceva oferte, discuţii, dar care ei pot pleca dacă… de exemplu, dacă batem tot şi venim pe locul 2, atunci nu mai pleacă şi ne axăm pe titlu. Este o ofertă şi pentru Şut, şi pentru Cordea din America. Şi pentru Malcom Edjouma din Ungaria. Pentru Şut avem ofertă din Turcia.

Reclamă

Dacă suntem pe locul 2-3, nu mai pleacă niciunul. De exemplu, Malcom un milion, pe Şut am cerut 3 milioane, iar pentru Cordea 5 milioane de euro. Din Ungaria este oferta de la MOL Vidi. Din America nu ştiu echipa a lui Cordea. De Şut am aflat din presa turcă. Am zis că pe trei milioane îl dau.

Să dea Dumnezeu să îmi dea nişte bani. Pe urmă îi dau şi eu mai departe, că aşa trebuie făcut”, a declarat Gigi Becali, la PRO Arena.

Gigi Becali își freacă palmele de bucurie! Campioana Turciei vrea să transfere un jucător de la FCSB

Gigi Becali își freacă palmele de bucurie! Campioana Turciei, Trabzonspor, vrea să transfere un jucător de la FCSB în această iarnă. Este vorba despre Adrian Șut, mijlocașul de 23 de ani, sosit la formația roș-albastră în urmă cu 2 ani, de la Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3

Șut le-a atras atenția oficialilor de la Tranzbonspor, care își doresc să forțeze transferul încă din următoarea perioadă de mercato.

Potrivit Fanatik, oficialii campioanei en-titre din Turcia s-au interesat de serviciile lui Adrian Șut, jucător care a revenit recent în lotul FCSB-ului, după o accidentare de durată.

Trabzonspor se află pe urmele lui Șut încă din sezonul precedent. Conform sursei citate, cele două cluburi se află în plin proces de negocieri în această săptămână. Gigi Becali i-a stabilit prețul mijlocașului său. Patronul FCSB cere cel puțin 3 milioane de euro în schimbul jucătorului de 23 de ani, cotat la 900.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Recomandări
  • Gigi Becali, anunţ ferm
  • Ce jucători au oferte pentru a pleca de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și