Închide meniul

Damjan Djokovic, prezentat oficial la CFR Cluj! Dan Petrescu continuă să primească întăriri de titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2024, 20:07

Reclamă
Damjan Djokovic, prezentat oficial la CFR Cluj! Dan Petrescu continuă să primească întăriri de titlu

Damjan Djokovic, prezentat oficial la CFR Cluj

Damjan Djokovic, prezentat la CFR Cluj / Facebook CFR Cluj

Damjan Djokovic a fost prezentat oficial la CFR Cluj. Fostul mijlocaş de la FCSB şi Rapid este noua lovitură dată pe piaţa transferurilor de Neluţu Varga. Dan Petrescu continuă să primească întăriri de titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani revine la clubul la care a obţinut cele mai importante performanţe. Croatul are în palmares patru titluri cu gruparea din Gruia (2018, 2019, 2020, 2021). Cu feroviarii a cucerit şi Supercupa, în 2019.

Damjan Djokovic, prezentat oficial la CFR Cluj

Bine ai revenit, Damjan Djokovic!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că mijlocașul Damjan Djokovic revine în Gruia, locul în care a trăit cele mai mari performanțe din cariera sa sportivă.

Alături de CFR Cluj, echipă pentru care a bifat 152 de prezențe, fotbalistul croat a câștigat de 4 ori titlul și o Supercupă a României, jucând un rol important în obținerea acestora!

Reclamă
Reclamă

Damjan, ne bucurăm că ești din nou în mijlocul familiei CFR-iste! Îți urăm mult succes și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!„, a fost comunicatul oficial al celor de la CFR Cluj.

Damjan Djokovic a semnat cu CFR Cluj, din postura de jucător liber de contract. Mijlocaşul croat s-a despărţit de Rapid în vară, după ce a evoluat doar o jumătate de sezon în Giuleşti. În prima parte a stagiunii precedent, Djokovic a fost jucătorul celor de la FCSB.

Reclamă

Neluţu Varga a confirmat revenirea lui Damjan Djokovic la CFR Cluj

Neluţu Varga a oferit toate detaliile despre transferul lui Damjan Djokovic, la CFR Cluj. Mijlocaşul a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire.

Patronul de la CFR Cluj a dezvăluit că Dan Petrescu l-a dorit din nou pe Damjan Djokovic. Varga are încredere deplină în faptul că „Bursucul” îl va readuce pe croat la forma sa bună.

L-am transferat pe Damjan Djokovic pentru un an de zile. Credem că ne poate ajuta, sunt ferm convins că Dan Petrescu va scoate maximum din el. De altfel, Dan mi-a și garantat că Djokovic va fi fotbalistul pe care noi îl știam și care ne-a ajutat să luăm titluri de campioni cu CFR Cluj.

Avem nevoie de experiența lui Djokovic, mai ales că a plecat Muhar. Este un transfer securizat pentru un an și vom vedea după această perioadă dacă lucrurile merg înainte… Dacă el va juca bine, îi vom putea prelungi contractul.

L-am luat liber de contract, nu am plătit niciun ban pentru transferul lui. Salariul este confidențial, nu pot să vi-l spun, dar eu sunt convins că este un jucător care ne va ajuta foarte mult și putem să câștigăm din nou titlul de campioană cu Djokovic pe teren.

Nu mă interesează pe mine ce experiențe a avut la FCSB sau la Rapid, a fost dorința lui Dan Petrescu, iar eu merg pe mâna lui, după cum bine știți. Sunt convins că o să-l facă să mănânce jar, cum se spune, și să redevină fotbalistul de calitate pe care noi îl știm și care întotdeauna s-a simțit ca acasă la Cluj.

Este un transfer foarte util pentru noi, este un jucător de mare valoare, mai ales acum, în condițiile în care ne-au plecat câțiva jucători importanți de la mijlocul terenului, în frunte cu Muhar”, a declarat Neluţu Varga, conform fanatik.ro.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și