Închide meniul

Dan Alexa vrea să îşi dea demisia de la FC Botoşani: „Parcă dau în gol. Pe antrenor îl ţin rezultatele, restul e vrăjeală!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 octombrie 2023, 20:21

Reclamă
Dan Alexa vrea să îşi dea demisia de la FC Botoşani: „Parcă dau în gol. Pe antrenor îl ţin rezultatele, restul e vrăjeală!

Dan Alexa şi-a dat demisia de la Botoşani

Dan Alexa, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Alexa vrea să îşi dea demisia de la FC Botoşani, după înfrângerea suferită cu Sepsi în etapa a 13-a a Ligii 1. Moldovenii au suferit un eşec fără drept de apel, scor 2-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Chirurgul” a anunţat că va purta o discuţie cu patronul Valeriu Iftime şi că îşi doreşte să plece de la echipă. FC Botoşani a rămas pe ultimul loc şi nu are nicio victorie. Dacă ar fi câştigat la Sfântu Gheorghe, jucătorii lui Alexa puteau să o depăşească pe Dinamo în clasament.

Dan Alexa vrea să îşi dea demisia de la FC Botoşani

Eșecul ăsta e al meu. N-are rost să mai spun că luăm goluri ușor și că nu marcăm, e vina mea. Mă gândesc să nu mai continui pentru că parcă dau un gol. Simt că ceva nu merge şi s-ar putea să nu controlez. O să am o discuţie cu patronul. Eu niciodată nu o să ţin de post. Din păcate am avut meciuri bune, nu am putut să câştigăm.

Când pierdem, principalul vinovat e antrenorul. Îmi asum acest eşec. O să am o discuţie cu domnul Iftime, îl apreciez foarte mult. În situaţia asta nu se mai poate continua, e foarte greu să fii blazat. Să ai o repriză bună şi o repriză execrabilă.

Asta este, rezultatul contează, pe antrenor îl ţin rezultatele. Restul e vrăjeală, credeţi-mă„, a declarat Dan Alexa la digisport.ro.

Reclamă

FC Botoşani a primit cinci goluri de la Sepsi

În minutul 15 al meciului de la Sf. Gheorghe, Romario Benzar a înscris în propria poartă şi a adus gazdele în avantaj. Zece minute mai târziu, Gabriel David a egalat, cu un şut din careu, la colţul lung. Oaspeţii au comis însă un henţ în propriul careu, în minutul 35, prin Eduard Florescu, iar arbitrul Sebastian Colţescu a dictat lovitură de pedeapsă. Alimi a transformat sigur în minutul 38 şi Sepsi era din nou în avantaj. Însă doar pentru un minut. Romario Benzar a fost faultat în careul gazdelor şi Eduard Florescu a adus egalarea pentru moldoveni.

Liviu Ciobotariu a schimbat la pauză şi, nou introdus pe teren, Adnan Aganovic a înscris şi el în minutul 47 pentru 3-2. Sepsi a înscris pentru 4-2 în minutul 66, după golul marcat cu o lovitură de cap, în minutul 66, de Alimi, din centrarea lui Denis Ciobotariu. Tabela a fost închisă de golul superb reuşit de Ion Gheorghe, de la mai bine de 30 de metri, în minutul 85. A fost primul gol al jucătorului lui Sepsi, în prima ligă, după mai bine de un an, anunţă news.ro.

Sepsi s-a impus cu 5-2, reuşind prima victorie după şase înfrângeri consecutive. Covăsnenii sunt pe locul 9 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce FC Botoşani ocupă, în continuare, ultimul loc, al 16-lea, cu 6 puncte şi fără nici o victorie în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

SEPSI: Niczuly – D. Oroian, Kecskes, Ninaj, Fl. Ştefan (I. Gheorghe 72) – Alimi, J. Rodriguez, – M. Ştefănescu (R. Varga 73), C. Matei (D. Ciobotariu 58), Damaşcan (Aganovic 46), Debeljuh (Safranko 58). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FC BOTOŞANI: Ducan – R. Benzar (Adams Friday 70), Şeroni, Mutombo, Ţigănaşu – G. David, Petro (Zabou 76), E. Florescu (Casap 70) – Mouaddib, Ilicic (Dragu 70), Pinson (Drole 46). ANTRENOR: Dan Alexa

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și