Închide meniul

Dan Nistor ar fi dorit la FCSB! Prima lovitură pregătită după revenirea lui Nicolae Dică

Publicat: 26 iulie 2022, 12:50

Dan Nistor ar fi dorit la FCSB! Prima lovitură pregătită după revenirea lui Nicolae Dică

Dan Nistor ar fi dorit la FCSB de Mihai Pintilii

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Dan Nistor ar fi dorit la FCSB
  • Nistor a fost exclus din lotul Universității Craiova

Dan Nistor ar fi dorit la FCSB de Mihai Pintilii. Nistor a fost exclus din lotul Universității Craiova și nu mai intră în vederile lui Laszlo Balint.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB poate da o lovitură de proporții. Dan Nistor, jucător exclus din lotul Universității Craiova, ar fi dorit cu insistență de nașul Mihai Pintilii la FCSB, anunță Oltenia TV.

Dan Nistor ar fi dorit la FCSB de Mihai Pintilii

Nu este prima dată când Dan Nistor este aproape de FCSB. În trecut, pe vremea când juca la Dinamo, Gigi Becali l-a dorit la FCSB. Deși i-a făcut, la un moment dat, o ofertă concretă, Nistor a refuzat să ajungă la FCSB. Becali era dispus, la un moment dat, să ofere 800 de mii de euro pe Nistor, pe vremea când acesta juca la Dinamo.

Reclamă

Becali mai vrea să îi aducă lui Nicolae Dică și un atacant. FCSB a înscris doar un gol, și acela din penalty, în cele 3 meciuri oficiale jucate în acest sezon.

„Am găsit un atacant, sper să îl pot lua. Dawa e fundaş central de echipă mare, o să vedeţi dacă mă pricep eu la fotbal”, a declarat Gigi Becali, în conferinţa de presă de prezentare a lui Nicolae Dică.

Reclamă

Dan Nistor şi Ionuţ Vînă, excluşi din lotul Universităţii Craiova

Dan Nistor şi Ionuţ Vînă au fost excluşi din lotul Universităţii Craiova, de către Laszlo Balint. Celor doi li s-a reproşat lipsa de atitudine din meciuri şi de la antrenamente.

Ionuţ Vînă şi Dan Nistor au fost excluşi din lotul Universităţii Craiova. Decizia a venit chiar înainte de returul cu Vllaznia, unde oltenii sunt nevoiţi să obţină calificarea în turul trei preliminar din Conference League, după un egal în prima manşă.

Celor doi jucători le-a fost reproşată lipsa de atitudine, atât de la antrenamente, cât şi din momentul în care au fost introduşi pe teren. Atât Nistor, cât şi Vînă, nu vor mai face parte din lotul condus de Laszlo Balint, pe o perioadă nedeterminată. Cei doi jucători mai au contracte cu Universitatea Craiova pe încă doi ani, însă viitorul lor este unul incert.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Nistor este jucătorul Univeristăţii Craiova din ianuarie 2020, când era cumpărat de la Dinamo. Mijlocaşul a evoluat în peste 100 de partide pentru trupa patronată de Mihai Rotaru, marcând 13 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 16.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile