Închide meniul

Dan Nistor, noi declaraţii geniale despre „bătaia” cu Alexandru Chipciu: „Suntem la fotbal, nu la pumni”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 februarie 2024, 8:21

Reclamă
Dan Nistor, noi declaraţii geniale despre „bătaia cu Alexandru Chipciu: „Suntem la fotbal, nu la pumni

Dan Nistor, noi declaraţii geniale despre "bătaia" cu Alexandru Chipciu

Hepta

Dan Nistor a făcut noi declaraţii geniale despre „bătaia” cu Alexandru Chipciu din pauza meciului cu Universitatea Craiova. Nistor a glumit şi a spus că revenirea celor de la Universitatea Cluj din a doua repriză cu Universitatea Craiova s-a produs după o „bătaie” între el şi Chipciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nistor a ţinut să precizeze că totul a fost o glumă şi că nu se pune problema ca vreodată să aibă o relaţie tensionată cu Alex Chipciu.

Dan Nistor, noi declaraţii geniale despre „bătaia” cu Alexandru Chipciu

Nu, a fost o glumă. Am văzut că a apărut pe toate site-urile, dar a fost o glumă. Suntem cei mai buni prieteni și nu se va întâmpla asta niciodată între noi. (n.r – Dar care ar fi mai tare în pumni?) Suntem la fotbal, nu la pumni. Vrem să jucăm fotbal, atât„, a spus Dan Nistor la zona mixtă, după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 2-2.

Reacţia lui Alexandru Chipciu, după ce Dan Nistor a spus că „s-a bătut cu el” în pauza meciului cu Universitatea Craiova

Şi Alexandru Chipciu a ţinut să elimine orice dubiu după afirmaţia colegului său şi a spus că a fost doar o glumă. După o primă repriză extrem de slabă, Universitatea Cluj a avut o revenire fantastică şi a obţinut un punct în Bănie.

„A fost o glumă de-ale lui Dan! Cum să ne batem?”, a spus Alexandru Chipciu pentru gsp.ro.

Reclamă

Universitatea Craiova – U Cluj 2-2. Clujenii au obţinut un egal după ce au fost conduşi cu 2-0!

Craiovenii au condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Lyes Houri (9 – penalty) şi Mihai Căpăţînă (45 – penalty), primul după un fault comis de Bogdan Vătăjelu la Jovan Markovic, iar al doilea după un fault făcut de Roger la Ştean Baiaram.

”U” Cluj a revenit foarte bine de la cabine şi a redus din diferenţă după numai 18 secunde, prin Valentin Gheorghe (46), introdus la pauză. Egalarea a fost reuşită de Dan Nistor, fost jucător al craiovenilor, care a marcat din penalty (64), după ce Nicuşor Bancu l-a agăţat în careu pe Valentin Gheorghe.

Echipa din Bănie şi-a creat ocazii bune de gol, prin Markovic (11), Bancu (68) şi Gjoko Zajkov (90+4), iar clujenii au ratat prin Valentin Valentin Gheorghe (48, 61), Daniel Popa (48).

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova rămâne cu o singură victorie în ultimele şapte etape (trei egaluri, trei eşecuri), iar în ultimele patru meciuri de acasă a obţinut doar două puncte.

”U” Cluj are un singur punct în ultimele trei etape şi o singură victorie în ultimele şase runde (un egal, patru eşecuri).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și