Închide meniul

Dan Petrescu a dat lovitura pe piaţa transferurilor. CFR Cluj a anunţat că a adus un fundaş de naţională

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2024, 19:27

Reclamă
Dan Petrescu a dat lovitura pe piaţa transferurilor. CFR Cluj a anunţat că a adus un fundaş de naţională

Dan Petrescu a dat lovitura pe piaţa transferurilor

Dan Petrescu / AS.ro

Dan Petrescu a dat lovitura pe piaţa transferurilor. CFR Cluj a anunţat transferul fundaşului dreapta kosova, Armend Thaqi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thaqi a jucat până acum doar în Kosovo şi a fost adversarul celor de la FCFR Cluj în momentul în care ardelenii au jucat cu FC Ballkani.

Dan Petrescu a dat lovitura pe piaţa transferurilor

Bine ai venit, Armend Thaqi! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Armend Thaqi este noul nostru fundaș dreapta. Originar din Kosovo, Thaqi a evoluat până acum în țara sa natală. Un pasator decisiv desăvârșit, Armend vine în Gruia de la FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, echipă pentru care a bifat 172 de apariții, dintre care 33 doar în competițiile europene, semnând 15 goluri și 36 de assist-uri!

În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la Echipa Națională a Republicii Kosovo, bifând până acum 5️ prezențe pentru reprezentativa țării sale. Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de noi!„, a anunţat CFR Cluj.

Dan Petrescu a început curăţenia la CFR Cluj

Dan Petrescu a început curăţenia la CFR Cluj. Revenit pe banca echipei din Gruia la finalul sezonului trecut, „Bursucul” este pregătit să lupte din nou pentru titlul din Liga 1. Echipa s-a reunit pe 10 iunie, zi în care formaţia din Gruia a anunţat şi trei plecări de la echipă.

Reclamă
Reclamă 4

În prima zi de pregătire, CFR Cluj a anunţat despărţirea de Filippo Falco, Petar Mamic şi Omar El Kaddouri, pe contul oficial de Facebook.

Toţi cei trei jucători au ajuns în Gruia la începutul acestui an, din postura de jucători liberi de contract. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a reuşit să se impună la echipă.

Dacă Falco nu a prins deloc minute pentru clujeni, Mamic a evoluat în 4 partide. Cel mai mult a jucat Omar El Kaddouri, care a înscris un singur gol, cu FCU Craiova. În total, el a evoluat în 9 partide.

Reclamă

Schimbări majore la CFR Cluj | Dan Petrescu şi-a ales noul staff

Dan Petrescu a ales să colaboreze cu antrenorii care deja se aflau la CFR Cluj. Concret, conform digisport.ro, Ovidiu Hoban şi Fracisc Dican vor fi în staff-ul „Bursucului” în următorul sezon, iar antrenor cu portarii va fi Mihai Şteţca.

Hoban şi Dican au asigurat interimatul pe banca celor de la CFR Cluj, după plecarea lui Adrian Mutu şi până la revenirea lui Dan Petrescu în Gruia, la finalul sezonului trecut.

În sezoanele precedente în care a antrenat-o pe CFR Cluj, Dan Petrescu avea în staff-ul său alţi doi antrenori cu Licenţă PRO, anume Costin Curelea şi Valeriu Bordeanu.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:41

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

16:30

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European e ACUM în AntenPLAY

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și