Închide meniul
Foto

Dan Petrescu a fost eliminat în CFR Cluj – Unirea Slobozia! „Bursucul” s-a certat cu arbitrul și a fost trimis în tribună

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2024, 23:12

Reclamă
Dan Petrescu a fost eliminat în CFR Cluj – Unirea Slobozia! „Bursucul” s-a certat cu arbitrul și a fost trimis în tribună

Dan Petrescu a fost eliminat în CFR Cluj - Unirea Slobozia!

Dan Petrescu / Profimedia Images

Dan Petrescu a fost eliminat în CFR Cluj – Unirea Slobozia! Antrenorul echipei din Gruia nu s-a putut abține și a protestat vehement, după o decizie luată de centralul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul Andrei Florin Chivulete nu a avut milă de Dan Petrescu, iar din minutul 42 antrenorul formației gazdă a fost trimis în tribune.

Dan Petrescu a fost eliminat în CFR Cluj – Unirea Slobozia!

Eliminarea lui Dan Petrescu a venit după ce golul lui Purece, de la Unirea Slobozia, a fost anulat. Înainte de această decizie, „Bursucul” a încasat un cartonaș galben, pentru proteste.

După ce reușita a fost anulată, cu ajutorul sistemului VAR, Dan Petrescu a început o nouă serie de proteste, cel mai probabil pentru că centralul nu i-a anulat, la rândul său, cartonașul galben încasat.

Florin Chivulete s-a dus apoi direct către zona în care se afla Dan Petrescu și i-a acordat al 2-lea cartonaș galben. Astfel, eliminat fiind, Dan Petrescu a fost nevoit să meargă în tribună, pentru a urmări partida.

Reclamă
Reclamă 4

VEZI IMAGINI CU MOMENTUL ÎN CARE DAN PETRESCU A FOST ELIMINAT ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Echipele de start în CFR Cluj – Unirea Slobozia:

CFR Cluj: Sava – Abeid, Graovac, Bolgado, Simao Rocha – Fică, K. Keita, Păun – Nkololo, L. Munteanu, Kamara
Rezerve: Hindrich, Camora, Mogoș, Kresic, Boben, R. Filip, Artean, Deac, Tachtsidis, Korenica, Bîrligea, P. Michael.
Antrenor: Dan Petrescu

Reclamă

Unirea Slobozia: D. Rusu – Medina, Antoche, Pospielov, Șerbănică – Ariel Lopez, Coadă – Dorobanțu, Purece, Aganovic – Nkama
Rezerve: Krell, I. Dinu, Lazar, Pacionel, Lemnaru, C. Toma, S. Camara, Bărbuț, Vlăsceanu, Gele, M. Ilie.
Antrenor: Adrian Mihalcea

Louis Munteanu, primul gol pentru CFR Cluj

Louis Munteanu a marcat primul gol pentru CFR Cluj. Munteanu a înscris cu o execuţie superbă în minutul 38 al partidei cu Unirea Slobozia.

Louis Munteanu a fost achiziționat de CFR Cluj de la Fiorentina, în schimbul unei sume de aproximativ 2,3 milioane de euro. Atacantul care a fost împrumutat, în ultimele două sezoane, la Farul a mai fost și pe lista de transferuri a celor de la FCSB și Rapid.

După debutul din etapa trecută din derby-ul pierdut cu Universitatea Cluj, scor 2-3, Louis Munteanu a arătat de ce Neluţu Varga a plătit atâţia bani pentru el. Atacantul adus de la Fiorentina a marcat cu o execuţie din prima, din interiorul careului.

Louis Munteanu a debutat la CFR Cluj în înfrângerea cu U Cluj, scor 2-3. Munteanu a fost schimbat în minutul 70 al meciului cu Daniel Bîrligea.

După meci, Dan Petrescu a subliniat că Louis Munteanu nu este încă pregătit fizic.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 12 aug.

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu

0:27 12 aug.

„Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB

0:12 12 aug.

Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!”

23:54

CFR Cluj – Unirea Slobozia 3-0! Louis Munteanu a făcut spectacol! Dan Petrescu, eliminat în prima repriză

22:48

Ce se întâmplă cu jucătorii excluși din lotul lui Sepsi, după 1-2 cu Universitatea Craiova! Bernd Storck: „Discutăm!”

22:48

UPDATELouis Munteanu, dublă de senzaţie cu Unirea Slobozia! Execuţii superbe ale atacantului de milioane de euro de la CFR Cluj

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!” 4 „E dureros! Nici noi nu înţelegem ce se întâmplă!” Claudiu Petrila, dărâmat după ce Rapid a rămas singura echipă fără victorie 5 Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid: „Cum să plec după patru etape?! Sunt aici să rămân pe termen lung!” 6 “Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz
Citește și