Închide meniul
UPDATE

Louis Munteanu, dublă de senzaţie cu Unirea Slobozia! Execuţii superbe ale atacantului de milioane de euro de la CFR Cluj

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 august 2024, 22:48

Reclamă
Louis Munteanu, dublă de senzaţie cu Unirea Slobozia! Execuţii superbe ale atacantului de milioane de euro de la CFR Cluj

Louis Munteanu, dublă de senzaţie cu Unirea Slobozia! Execuţii superbe ale atacantului de milioane de euro de la CFR Cluj

Profimedia

Louis Munteanu a reuşit o dublă de senzaţie cu Unirea Slobozia. Munteanu a înscris cu două execuţii fabuloase cu piciorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a fost achiziționat de CFR Cluj de la Fiorentina, în schimbul unei sume de aproximativ 2,3 milioane de euro. Atacantul care a fost împrumutat, în ultimele două sezoane, la Farul a mai fost și pe lista de transferuri a celor de la FCSB și Rapid.

Louis Munteanu, dublă de senzaţie cu Unirea Slobozia

Update: Louis Munteanu a reuşit dubla în minutul 64, cu un şut superb de la marginea careului.

După debutul din etapa trecută din derby-ul pierdut cu Universitatea Cluj, scor 2-3, Louis Munteanu a arătat de ce Neluţu Varga a plătit atâţia bani pentru el. Atacantul adus de la Fiorentina a marcat cu o execuţie din prima, din interiorul careului.

Louis Munteanu: „Gigi Becali mi-a dat telefoane, dar n-am răspuns”

Munteanu a subliniat că CFR Cluj l-a dorit cel mai mult. Atacantul a dezvăluit că Gigi Becali i-a dat câteva telefoane în trecut, dar că nu i-a răspuns.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB, în primul rând, nici nu a plătit bani pentru transfer. Au plătit bani, dar nu ca cei de la CFR Cluj. Oferta CFR-ului a fost mult mai mare. Gigi Becali mi-a dat în urmă cu ceva timp telefoane, dar nu i-am răspuns.

Sunt jucător profesionist, atât. (n.r. mesaj de la Farul, Gică Hagi?) Nu, nimic. Vorbisem înainte cu Mister. M-a întrebat ce aş vrea să fac, dar nu era încă oferta de la CFR Cluj atunci. Nu cred că m-aș fi întors la Farul. Era greu să mă întorc din nou acolo. 

(n.r. Pietro Chiodi) M-a ajutat, și-a făcut treaba și îi mulțumesc pe această cale. Nu mă interesează pe mine scandalul dintre agent și Gigi Becali”, a mai declarat Louis Munteanu pentru sursa citată.

Reclamă

Louis Munteanu a debutat la CFR Cluj, în înfrângerea cu U Cluj

Louis Munteanu a debutat la CFR Cluj în înfrângerea cu U Cluj, scor 2-3. Munteanu a fost schimbat în minutul 70 al meciului cu Daniel Bîrligea.

După meci, Dan Petrescu a subliniat că Louis Munteanu nu este încă pregătit fizic.

Se fac multe mutări, jucători care au venit în timpul campionatului. Ce pot să zic? Mie chiar nu îmi vine să cred că e rezultatul ăsta, la ce a fost pe teren.

Mă interesează să câştige CFR Cluj. Rezultatele astea ne-au dat peste cap.

Am pierdut un jucător, sper să nu fie mai mulţi. Europa e foarte importantă pentru noi, încercăm să ne revenim.

Şi Steaua (n.r: FCSB) a început rău, şi Craiova. Nu e uşor. Pentru Craiova, care a ieşit (n.r.: din Europa), o să fie mai bine. Trebuie să lucrez mult la moralul jucătorilor.

Munteanu, Postolachi nu au meciuri în picioare”, a declarat Dan Petrescu pentru digisport.ro după CFR Cluj – U Cluj 2-3.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 12 aug.

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu

0:27 12 aug.

„Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB

0:12 12 aug.

Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!”

23:54

CFR Cluj – Unirea Slobozia 3-0! Louis Munteanu a făcut spectacol! Dan Petrescu, eliminat în prima repriză

23:12

FotoDan Petrescu a fost eliminat în CFR Cluj – Unirea Slobozia! „Bursucul” s-a certat cu arbitrul și a fost trimis în tribună

22:48

Ce se întâmplă cu jucătorii excluși din lotul lui Sepsi, după 1-2 cu Universitatea Craiova! Bernd Storck: „Discutăm!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!” 4 „E dureros! Nici noi nu înţelegem ce se întâmplă!” Claudiu Petrila, dărâmat după ce Rapid a rămas singura echipă fără victorie 5 Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid: „Cum să plec după patru etape?! Sunt aici să rămân pe termen lung!” 6 “Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz
Citește și