Închide meniul

Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 16:43

Reclamă
Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga

Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! „Bursucul” s-a întors în Gruia și are misiunea de a se bate la titlul de campion, în sezonul viitor de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, antrenorul a decis să înceapă o adevărată revoluție la echipa lui Neluțu Varga. Așa cum era de așteptat, „Super Dan” a început deja „curățenia” în vestiarul fostei campioane a României.

Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj

Potrivit informațiilor oferite de spotmedia.ro, primul jucător la care Dan Petrescu va renunța, din sezonul viitor, este Petar Mamic. Fundașul stânga a ajuns în Gruia în perioada de mercato din iarnă, de la Zalgiris Vilnius, din postura de jucător liber de contract.

Chiar dacă nu se află de mult timp în Gruia, fundașul stânga de 28 de ani nu intră în planurile lui Dan Petrescu. De la sosirea la CFR Cluj aceasta nu a impresionat, iar oamenii din conducere i-ar fi acceptat rapid propunerea lui Petrescu și au hotărât să îl lase să plece pe croat, în perioada de mercato din vară.

De asemenea, sursa menționată anterior anunță faptul că oficialii de la CFR Cluj au dorit să se despartă de Mamic încă din perioada de mercato de iarnă, la scurt timp de la sosirea sa în Gruia. Totuși, la momentul respectiv, cele două părți nu s-au înțeles.

Reclamă

În cariera sa, Petar Mamic a mai fost legitimat la: Dinamo Zagreb, NK Lokomotiva, Frosinone, Inter Zapersic, Rijeka, ML Varazdin, Rakow, Podeskidzie, Dragovoljac, Zalgiris și CFR Cluj.

Fundașul a reușit să câștige 1 titlu în Croația (cu Dinamo Zagreb), 1 titlu în Lituania (cu Zalgiris), 1 Cupă a Poloniei (cu Rakow), o Cupă a Lituaniei (cu Zalgiris), 3 Cupe ale Croației (2 cu Rijeka și 1 cu Dinamo Zagreb) și o Supercupă a Lituaniei (cu Zalgiris). În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Expertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj

Expertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj este Dan Chilom.

Reclamă 4 / 0/3

Invitat la AS.ro LIVE, emisiunea prezentată de Dan Pavel, Dan Chilom şi-a spus părerea despre plecarea lui Adrian Mutu de la CFR Cluj. El e de părere că jucătorii echipei din Gruia nu au vrut să joace sub comanda lui Mutu.

„(n.r: Cum ţi s-a părut decizia lui Adi Mutu de a-şi da demisia de la CFR Cluj?) Bine, a fost usturătoare acea înfrângere. Cred că Adi a simţit şi că lucrurile nu erau aşa cum trebuiau să fie. Din ce s-a văzut, unii jucători nu prea au vrut să joace sub comanda lui. Eu aşa am avut impresia.

(n.r: Mai funcţionează lucrurile astea, cu jucători care îşi sapă antenorii?) Da, da, eu zic că da. Sunt varii motive: nu sunt pe aceeaşi undă, nu se înţeleg, probabil că unii sunt puşi şi de conducere, ca să forţeze antrenorul să plece (nu vreau să spun de acest caz, că nu ştiu), unii nu sunt băgaţi în echipă şi au influenţă în vestiar, îi încarcă şi pe ceilalţi cu negativitate şi se ajunge la un complot tacit.

Se mai vorbesc lucrurile astea în vestiar. Cei care se simt nedreptăţiţi încearcă să meargă în zona asta şi să atragă alături de ei alţi jucători”, a spus Dan Chilom, la AS.ro LIVE

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și