Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Petrescu a ochit un jucător de la UTA Arad! Pe cine vrea să transfere CFR Cluj

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 17 ianuarie 2023, 21:24

Dan Petrescu a ochit un jucător de la UTA Arad! Pe cine vrea să transfere CFR Cluj

Dan Petrescu, în culmea fericirii după CFR Cluj - U Cluj 4-0

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Profimediaimages

Dan Petrescu a ochit un jucător de la UTA Arad! Antean Sport a aflat pe cine vrea să transfere campioana CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această iarnă, CFR Cluj a perfectat patru transferuri: Ermal Krasniqi, Andrei Peteleu, Bogdan Țîru și Anton Maglica.

Dan Petrescu a ochit un jucător de la UTA Arad

Antena Sport a aflat că Dan Petrescu își dorește să transfere extrema stânga a celor de la UTA Arad, Philip Otele, care a intrat în ultimele șase luni de contract.

Însă, potrivit informațiilor obținute de site-ul nostru, CFR Cluj nu ar fi dispusă să ofere o sumă de bani pentru fotbalistul nigerian, motiv pentru care și-ar dori să-l transfere liber de contract.

Pe postul de extremă stânga, campioana României îi mai are pe Claudiu Petrila, Daniel Birligea și Ermal Krasniqi, ultimul fiind transferat chiar în această iarnă de la FC Ballkani.

Reclamă
Philip Otele și Alexandru Pantea
Philip Otele și Alexandru Pantea

Philip Otele, cifre bune la UTA Arad

Philip Otele a fost transferat de UTA Arad, liber de contract, în ianuarie 2022, de la FK Kauno Zalgiris. În actualul sezon, fotbalistul nigerian a dat cinci goluri și o pasă decisivă, în 24 de partide bifate, fiind golgheterul de la UTA Arad.

Având în vedere că are doar 23 de ani, Philip Otele ar putea fi văzut și ca un jucător vandabil de cei de la CFR Cluj, care duc lipsă de fotbaliști tineri.

Philip Otele, criticat de Laszlo Balint, antrenorul de la UTA Arad

Zilele trecute, Laszlo Balint a vorbit în termeni duri despre Philip Otele, care, în opinia sa, ar avea o atitudine nepotrivită.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am spus-o până acum public, dar trebuie să o spun. Eu sunt foarte dezamăgit de atitudinea lui Otele, în primul rând față de club și în al doilea rând față de mine. Eu am fost cel care a insistat pentru aducerea lui Otele la UTA, iar neșansa sau problemele birocratice au făcut să se pregătească separat în Ungaria și nu-l putem folosi în primele meciuri din 2023.

E un jucător cu potențial, care are abilitatea de a dezechilibra și chiar am stat și m-am gândit că, cine știe, poate acele două meciuri dinaintea plecării mele la Arad, ar fi avut alt deznodământ cu Otele în teren.

Ajungând aproape de zilele noastre, eu chiar asta i-am spus lui Otele imediat după meciul cu Rapid, crezând – cumva – că are, nu neapărat că are o datorie morală față de mine sau față de club, dar puțină considerație în plus.

Mă așteptam ca în acest moment, când i-am spus cu toții că avem nevoie de el sută la sută mental, fizic, dar și cu sufletul să ne dea un răspuns pozitiv. Dar, am rămas foarte dezamăgit, pentru că el mi-a spus că o să se gândească și că o să-mi dea un răspuns în trei zile. Nici nu m-a mai sunat, nici nu mi-a trimis nici un mesaj, am avut așa impresia că el a premeditat totul”, a declarat Laszlo Balint.

Laszlo Balint: „Clubul i-a acceptat absolut orice pretenție!”

„Am discutat cu el la telefon mai mereu și nu era hotărât ce să facă, cum să facă, în condițiile în care clubul i-a acceptat absolut, dar absolut orice pretenție. Din punctul meu de vedere, au fost pretenții exagerate, adică nu ai cum să ceri așa ceva în România, ca jucător la UTA, decât dacă te aștepți ca însuși clubul să-ți refuze oferta. Tocmai de aceea, eu spun că el nu a fost de bună credință în niciun moment în care clubul a negociat cu el și i-a propus prelungirea contractului. În plus, nu a fost de bună credință la nivelul interacțiunii cu mine. Eu mă așteptam să fie corect și să spună măcar atâta «domnule, nu vreau să semnez prelungirea clubului».

Nu ar fi fost nicio problemă dacă spunea «nu vreau», dar el a preferat să joace un fel de ping-pong cu noi timp de o perioadă îndelungată. Vă dați seama că și pentru noi a fost o stare de agitație, de stres, pentru că ni l-am dorit cu toții și tocmai de aceea responsabilii din fruntea clubului i-au satisfăcut toate pretențiile. Iar asta, din punctul meu de vedere, înseamnă o dovadă de respect maxim pentru tot ceea ce înseamnă Otele în momentul acesta pentru UTA.

În schimb, el ne-a spus că simte că UTA nu are încredere în el. Păi, dacă nici asta nu înseamnă încredere, atunci eu nu știu ce să mai spun. Tocmai de aceea cumva sunt dezamăgit, dar nu știu dacă este un subiect definitiv închis. Este clar că a trebuit să ajung la Arad să vedem exact situația. Însă, vă spun sincer și cred și sper că sunteți de acord cu mine. La această luptă care ne așteaptă nu putem merge cu jucători care nu sunt sută la sută cu mintea, cu sufletul, dar și din punct de vedere fizic aici, cu echipa. Dacă facem altfel, din punctul meu de vedere ar fi o foarte mare greșeală”, a mai spus Laszlo Balint.

Reclamă
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și