Închide meniul

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2024, 19:37

Reclamă
Dan Petrescu a rămas „mască, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

Dan Petrescu a rămas "mască", după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj - UTA

Ciprian Deac, gafă în CFR Cluj - UTA/ Captură Digi Sport

Dan Petrescu a rămas „mască”, după ce a văzut greşeala uriaşă comisă de Ciprian Deac, în duelul dintre CFR Cluj şi UTA. Toate camerele au fost pe tehnicianul clujenilor, după ce arădenii au deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA s-a deplasat pe terenul celor de la CFR Cluj, pentru duelul din etapa a 11-a din Liga 1. Arădenii au deschis rapid scorul în meci, prin Valentin Costache, în minutul 12.

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA

Ciprian Deac a greşit inexplicabil o minge la mijlocul terenul. Veteranul din lotul lui CFR Cluj a gafat, iar Omondi a fost pe fază şi i-a pasat imediat lui Valentin Costache.

Mijlocaşul lui Mircea Rednic a finalizat fără emoţii şi a deschis astfel scorul pentru UTA. Costache a profitat şi de ieşirea greşită a lui Mihai Popa, pentru a marca din marginea careului.

Imediat după golul marcat de Valentin Costache, camerele TV s-au mutat şi asupra băncii tehnice a celor de la CFR Cluj. Dan Petrescu era fără reacţie şi privea în gol spre jucătorii săi. În acest timp, Mario Camora a ieşit la marginea terenului şi a început să-şi încurajeze coechipierii.

Reclamă
Reclamă
Dan Petrescu a rămas "mască", după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj - UTA
Dan Petrescu, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA/ Captură Digi Sport

Valentin Costache a marcat al doilea gol din acest sezon. Mijlocaşul a mai punctat şi în duelul cu Unirea Slobozia, din etapa a patra.

Costache a reuşit să marcheze împotriva fostei sale echipe. Mijlocaşul a evoluat la CFR Cluj timp de patru sezoane şi jumătate, între ianuarie 2018 şi iulie 2022. Costache, în vârstă de 26 de ani, a bifat 145 de meciuri la formaţia din Gruia, reuşind să marcheze 15 goluri şi să ofere 14 pase decisive.

Echipele de start la CFR Cluj – UTA:

Reclamă

CFR Cluj: Popa – Abeid, Bolgdao, Boben, Rocha – Fica, Djokiovic, Tachtsidis – Deac, Munteanu, Korenica
Rezerve: Hindrich, Camora, Iacob, Kun, Ilie, Kresic, Keita, Filip, Artean, Postolachi, Păun, Michael
Antrenor: Dan Petrescu

UTA: Popa – Poulolo, Conte, Trif – Cîmpanu, Hrezdac, Joao Pedro, Van Durmen, Râpă – Omondi, Costache
Rezerve: Mitrovic, Bocea, Benga, Mihai, Mabea, Dumiter, Ghezali, Zsori, Kadiri, Cristea
Antrenor: Mircea Rednic

Singurul obiectiv pe care i l-a trasat Neluţu Varga lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Acesta este singurul obiectiv pe care Neluţu Varga i l-a stabilit lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Patronul ardelenilor a făcut anunţul după remiza obţinută, în Gruia, împotriva FCSB-ului, scor 2-2.

„Avem o echipă bună, spre foarte bună. Îmi place cum am jucat împotriva FCSB-ului, care, să nu uităm, este până la urmă campioana en titre. Lotul arată bine.

Dan Petrescu are soluții, dar vreau să o luăm pas cu pas. Obiectivul nostru este calificarea în play-off. Nu o să mă auziți că vorbesc de titlu sau de lucruri din acestea, să pară că iarăși ne lăudăm, că vrem să facem spectacol din declarații.

Trebuie să fim realiști. Obiectivul nostru este calificarea în play-off, iar apoi, bineînțeles, dacă ne calificăm – și sunt convins că nu o să avem emoții – vom lupta pentru titlul de campioană, dar acesta este primul pas”, a declarat Neluţu Varga la fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-3. Kadiri și Omondi, spectacol total! Dezastru pentru echipa lui Dan Petrescu!

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și