Închide meniul
NEWS ALERT

Dan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!”

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2024, 15:40

Reclamă
Dan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!

Dan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos

Dan Petrescu şi Gică Hagi - Profimedia Images

Dan Petrescu a semnat cu CFR şi a avut parte de un clip de prezentare spectaculos, pe stadionul din Gruia. Petrescu ar fi semnat pe şase ani cu echipa lui Neluţu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dane, fă o minune!” e mesajul unei fane de la CFR Cluj, înainte ca Bursucul să intre pe gazon pentru a se apuca din nou de treabă, la al patrulea mandat ca antrenor al feroviarilor.

Dan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos

„Ceferişti, m-am întors acasă. Gata cu vorba, acum, la treabă!”, a fost mesajul lui Dan Petrescu din timpul clipului oficial al ardelenilor.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC CFR 1907 Cluj (@cfrclujofficial)

Antrenorul de 56 de ani a revenit la formaţia din Gruia, iar patronul echipei are planuri mari alături de cel care a adus ultimul titlu la Cluj.

Reclamă

Petrescu trebuia să revină în această vară, pentru a începe pregătirea noului sezon, dar s-a răzgândit, iar „Bursucul” a revenit la echipă imediat după meciul disputat de clujeni cu Sepsi.

Mai mult, Neluţu Varga a avertizat celelalte echipe din Liga 1 că CFR Cluj va redeveni campioană şi că va domina, din nou, fotbalul din România:

„(Cu Dan Petrescu cum rămâne?) Trei ani și e posibil să îi mai dăm trei ani. Eu așa cred, că vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană.

Reclamă 4 / 0/3

Dan a dovedit și încă dovedește. Se potrivește mănușă spiritului lui CFR Cluj. Nimeni nu îl poate ajunge. Nu se compară nimeni cu el”, a declarat Neluţu Varga, potrivit sportpesurse.ro

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 20:00 LIVE TEXTDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai Vezi toate știrile
Citește și