Închide meniul

Dan Petrescu a vorbit despre situația brazilianului Jo: „Am înțeles că nu s-a adaptat!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 martie 2023, 17:14

Dan Petrescu a vorbit despre situația brazilianului Jo: Am înțeles că nu s-a adaptat!”

Dan Petrescu a vorbit despre situația brazilianului Jo

Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă / Antena Sport

Dan Petrescu a vorbit despre situația brazilianului Jo! În ultima perioadă, s-a vehiculat faptul că Jo, fostul jucător al celor de la Manchester City, ar putea semna cu formația din „Gruia”, însă transferul nu s-a concretizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima etapă din play-off, CFR Cluj o va întâlni, acasă, pe Rapid. Meciul este programat duminică, de la ora 19:00.

Dan Petrescu a vorbit despre situația brazilianului Jo

Dan Petrescu susține că, din informațiile sale, Jo a plecat de la Cluj. Acesta mai spune că fotbalistul brazilian nu s-ar fi adaptat la formația ardeleană.

„Din ce știu eu, da (n.r. Jo a plecat). Am înțeles că nu s-a adaptat sau nu știu. Eu am vorbit doar în prima zi cu el. A făcut două antrenamente cu preparatorul, după care… cred că cei de la club știu mai multe.

Mi-aș dori (n.r. să aducă alți atacanți în probe), dar nu cred că gâsim jucători liberi. Mi-aș dori foarte mult un jucător de atac. Nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla când vor veni de la națională jucătorii.

Reclamă

Doi atacanți în plus ar fi făcut bine. Pe mine m-a supărat faptul că Malele a plecat în momentul în care noi făcusem deja lotul și nu mai puteam pune pe altcineva.

Dacă ar fi plecat înainte, ok, înețelegeam și găseam repede un alt jucător. Acum, în opinia mea, încă suntem descoperiți în zona de atac, cel puțin un jucător”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Neluțu Varga a dezvăluit de ce nu s-a perfectat, până acum, transferul lui Jo, la CFR Cluj

Neluțu Varga, patronul campioanei României, susține că Jo nu ar fi de acord să efectueze anumite teste fizice, acesta fiind motivul pentru care, până în acest moment, transferul atacantului brazilian, la CFR Cluj, nu s-a materializat.

Reclamă 4 / 0/3

„Hai să nu ne grăbim și să aruncăm cu vorbe, că a picat transferul lui Jo, pentru că eu sunt cel care decide și am ultimul cuvânt. Eu sunt cel care trebuie să mă conving de niște lucruri, că eu plătesc. Iar eu vă spun acum care e adevărul cu acest jucător. Eu nu mai vreau să iau țeapă, așa cum am luat cu Baptista. Știți foarte bine ce am pățit cu ăla și știți cât am plătit unuia care aproape că venise în concediu la Cluj.

Acum, să revenim la problema Jo. El a crezut că vine aici la noi și, pac, semnează contractul pe loc. Stai un pic, că tu ai 35 de ani și eu nu pot să semnez cu tine pe doi ani sau trei fără să mă conving de niște lucruri. Eu am nevoie de tine pe teren imediat, nu peste o lună sau două. I-am dat două săptămâni să treacă de niște teste. Iar dacă le trece, atunci voi lua decizia finală. Însă, el a vrut să pună presiune pe noi și să ne facă să semnăm pe loc.

El ne-a spus că nu e venit în probe și că el nu e amator ca să îl punem noi să facă acele teste. Eu i-am zis să se mai gândească și că are două săptămâni să facă acele teste. Dacă acceptă, atunci e OK. Eu consider că noi suntem în continuare în negocieri cu el. Dar, dacă nu acceptă acele teste, atunci nu facem transferul.

Eu am nevoie pe teren de el acum, nu peste o lună și jumătate. Din câte știu eu, el nu a zis că pleacă din Cluj azi sau mâine. Așteptăm să vedem ce ne mai spune și el. Dar vă repet: nu îl vom semna dacă nu face acele teste”, a declarat Neluțu Varga, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Dan Petrescu a vorbit despre situația brazilianului Jo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și