Închide meniul

Dan Petrescu, anunţ despre plecarea de la CFR Cluj: „Dânsul poate să facă ce vrea, e patron!” Când va avea loc discuţie decisivă cu Neluţu Varga

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 mai 2023, 18:10

Reclamă
Dan Petrescu, anunţ despre plecarea de la CFR Cluj: „Dânsul poate să facă ce vrea, e patron! Când va avea loc discuţie decisivă cu Neluţu Varga

Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj

Dan Petrescu, la o conferinţă de presă / Hepta

Dan Petrescu a făcut un anunţ despre plecarea de la CFR Cluj. Antrenorul campioanei a spus că nu a primit nicio ofertă, deşi în spaţiul public s-a vehiculat ipoteza că ar putea pleca în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a anunţat că va avea o discuţie decisivă cu Neluţu Varga, legată de viitorul său la CFR Cluj, imediat după finalul sezonului. Petrescu a garantat că dacă va pleca de CFR Cluj, atunci o va face doar în străinătate.

Dan Petrescu, anunţ despre plecarea de la CFR Cluj

N-am primit nicio ofertă, dar dacă aș pleca de la CFR aș pleca numai în străinătate. Cu mine n-a vorbit nimic patronul până acum, încă nu ne-am întâlnit. Cred că la finalul sezonului ne vom întâlni, poate că a fost foarte ocupat, nu știu.

Dânsul poate să facă ce vrea, e patron. Cu mine sau fără mine, cu patronul actual sau cu alt patron, clubul va merge să câștige, are ceva în ADN. Ne-am obișnuit pe primul loc, și fanii vor mai mult și îi înțelegem”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Marius Şumudică, dorit de CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu

Marius Şumudică e dorit de CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu. „Şumi” a confirmat interesul lui CFR Cluj. Şumudică a răspuns că nu se pune acum problema ca el să se întoarcă în fotbalul românesc.

Reclamă

Chiar dacă a plecat cu scandal de la CFR Cluj, Şumudică a mărturisit că are o relaţie bună cu patronul ardelenilor, Neluţu Varga.

Ai auzit bine, da, dar nu se pune problema ca eu să revin în fotbalul românesc. Eu am rămas în relații bune cu Neluțu, chiar dacă mi s-au închis porțile, să nu mai merg la antrenament.

Chiar i-am dat niște mesaje zilele trecute, am vorbit cu el, i-am transmis ce cred eu”, a declarat Marius Șumudică pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu poate pleca de la CFR Cluj

Dan Petrescu poate pleca de la CFR Cluj. Antrenorul campioanei ar putea ajunge în Arabia Saudită sau în Qatar. Petrescu încă nu a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj.

Dan Petrescu este aproape de a pleca de la CFR Cluj, după ce a ratat titlul în acest sezon. Şi patronul Neluţu Varga ar fi de acord cu despărţirea de antrenorul său.

Conform gsp.ro, Dan Petrescu ar fi dorit de Al Arabi, echipă pe care a mai antrenat-o în 2014, timp de câteva luni. Dan Petrescu nu a venit nici măcar la stadion la derby-ul „de foc” dintre FCSB şi CFR Cluj. Cristi Balaj a făcut anunţul, şi a dezvăluit că tehnicianul trupei din Gruia a fost extrem de deranjat de faptul că a fost suspendat pentru acest meci.

Dan Petrescu a ales să nu vină pe Arena Naţională, pentru derby-ul cu FCSB, câştigat de echipa lui Charalambous cu scorul de 1-0. Cristi Balaj a dezvăluit că „Bursucul” a fost extrem de supărat, şi astfel a luat decizia de a privi meciul de la hotel.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și