Închide meniul

Dan Petrescu, anunţ înainte de Farul – FCSB: „O să mă uit la un film, nu la meci! Cu Farul băgăm juniori, pentru că nu sunt jucători!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2023, 23:04

Reclamă
Dan Petrescu, anunţ înainte de Farul – FCSB: „O să mă uit la un film, nu la meci! Cu Farul băgăm juniori, pentru că nu sunt jucători!

Dan Petrescu a dezvăluit că poate pleca de la CFR Cluj în vară

Dan Petrescu/ Profimedia

Dan Petrescu a făcut un anunţ înainte de Farul – FCSB care le dă fiori roş-albaştrilor, înaintea derby-ului de titlu. Antrenorul campioanei a spus că, din cauza accidentărilor, este posbil să joace cu juniorii în ultima etapă cu Farul. Mai mult, Petrescu a spus că nu se va uita la meciul care poate decide titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj poate fi sigură de locul al treilea în cazul în care Universitatea Craiova nu va câltiga derby-ul cu Rapid.

Dan Petrescu, anunţ înainte de Farul – FCSB

Toate meciurile au fost VAR-urile, penalty-urile, liniile trase, nu mai înțeleg nimic. Când am dat gol, am stat 5 minute. După, iar am stat la ofsaid, la penalty nu a fost penalty și tot așa. A fost un an incredibil pentru noi. atâtea ghinioane nu am avut în toată cariera mea, am avut 61 de meciuri. Accidentări… nu știu cu cine să mai jucăm. Braun, nicio șansă. Camora, nicio șansă. Manea nu e nici el prea bine, pe Peteleu îl doare genunchiul.

Să vedem pentru meciul cu Farul ce soluții avem… nu știu, băgăm juniori pentru că nu sunt jucători. Sper să nu mai avem nevoie de niciun meci și să jucăm în Europa. Trebuie să terminăm pe locul 3. Vedem ce se va întâmpla la Rapid – Craiova.

Politica e făcută de jucătorii pe care îi am la dispoziție. Fica, Petrila și Birligea au jucat toți bine. E normal să ai și jucători tineri. La CFR, dacă n-ai rezultate imediat, nu e bine. Mai e un meci în campionat și posibil să mai jucăm unul.  Nu o să mă uit la meciul ăla (n.r. – la Farul – FCSB), o să mă uit la un film„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Reclamă

Sepsi – CFR Cluj 1-2. Victorie uriaşă pentru campioană, în lupta pentru locul 3

Sepsi – CFR Cluj 1-2. Campioana a obţinut o victorie uriaşă în lupta pe locul 3. Dacă Universitatea Craiova nu va câştiga cu Rapid, atunci ardelenii sunt siguri de locul 3.
Clujenii au deschis scorul la Sf. Gheorghe, prin Petrila – şut de la marginea careului în minutul 33.

Gazdele au egalat în minutul 43, după o pătrundere a lui Tudorie, care a întors apărarea adversă şi a înscris la colţul lung. La reluare, Boateng a înscris pentru CFR, la un şut al lui Cristian Manea, dar, după arbitrajul video, golul a fost anulat pentru ofsaid. Oaspeţii au marcat totuşi golul victoriei în minutul 82, prin Janga, la un şut al lui Petrila, respins de portarul Began.

CFR Cluj are 42 de puncte şi ocupă locul al treilea în campionat, iar Sepsi este ultima în play-off, cu 26 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și