Închide meniul

Dan Petrescu, aproape de un nou transfer la CFR Cluj! Echipa din Gruia s-a înţeles cu un atacant francez. Cât cere clubul

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2024, 8:36

Reclamă
Dan Petrescu, aproape de un nou transfer la CFR Cluj! Echipa din Gruia s-a înţeles cu un atacant francez. Cât cere clubul

Dan Petrescu, aproape de un nou transfer la CFR Cluj! Echipa din Gruia s-a înţeles cu un atacant francez. Cât cere clubul

Christopher Ibayi, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu este aproape de un nou transfer la CFR Cluj. Fosta campioană a României a făcut o ofertă de 550.000 de euro pentru atacantul de origine congoleză Christopher Ibayi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la Ajaccio iarna aceasta de la Rouen, pentru 100.000 de euro, Ibayi a avut un sezon bun. În cele 34 de meciuri disputate în toate competiţiile, el a înscris de 16 ori.

Dan Petrescu, aproape de un nou transfer la CFR Cluj! Echipa din Gruia s-a înţeles cu un atacant francez. Cât cere clubul

Potrivit fanatik.ro, atacantul de 28 de ani s-a înţeles deja cu CFR Cluj. Cu toate acestea, Ajaccio amână mutarea, clubul din Ligue 2 fiind nemulţumit de oferta echipei din Gruia. Francezii cer mai mulţi bani pentru atacantul venit la echipă în acastă iarnă.

În prima parte a sezonului trecut, înainte de transferul la Ajaccio, Ibayi a jucat la Rouen, acolo unde a evoluat în 15 meciuri, reuşind să înscrie 8 goluri şi să ofere o pasă de gol. În acest moment, Ibayi este cotat la 700.000 de euro pe transfermarkt.com.

Schimbări majore la CFR Cluj | Dan Petrescu şi-a ales noul staff

Dan Petrescu a ales să colaboreze cu antrenorii care deja se aflau la CFR Cluj. Concret, conform digisport.ro, Ovidiu Hoban şi Fracisc Dican vor fi în staff-ul „Bursucului” în următorul sezon, iar antrenor cu portarii va fi Mihai Şteţca.

Reclamă
Reclamă 4

Hoban şi Dican au asigurat interimatul pe banca celor de la CFR Cluj, după plecarea lui Adrian Mutu şi până la revenirea lui Dan Petrescu în Gruia, la finalul sezonului trecut.

În sezoanele precedente în care a antrenat-o pe CFR Cluj, Dan Petrescu avea în staff-ul său alţi doi antrenori cu Licenţă PRO, anume Costin Curelea şi Valeriu Bordeanu.

Aceştia însă l-au păsărit pe rând pe tehnicianul clujenilor, astfel că acesta nu îi va mai avea aproape pe cei alături de care a cucerit patru titluri în Liga 1.

Reclamă

Pe lângă schimbările de la nivelul staff-ului tehnic, CFR Cluj se schimbă şi la nivel de lot. Până acum, clujenii au efectuat trei transferuri, ultimul jucător prezentat oficial fiind Andrei Artean, care în urmă cu un sezon evolua la Farul.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și