Închide meniul

Dan Petrescu, Emanuel Yeboah şi Gabriel Debeljuh, suspendaţi după scandalul monstru din Chindia – CFR 0-2! „Bursucul” va fi „păzit” la meciuri

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2022, 18:24

Dan Petrescu, Emanuel Yeboah şi Gabriel Debeljuh, suspendaţi după scandalul monstru din Chindia – CFR 0-2! „Bursucul va fi „păzit la meciuri

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu, reacţie nervoasă / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu, Emanuel Yeboah şi Gabriel Debeljuh au fost suspendaţi după scandalul monstru din Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2. Cei trei au primut o suspendare pentru următoarele două meciuri. „Bursucul” va fi „păzit” de un delegat la partide şi riscă o amendă uriaşă dacă încalcă regulamentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a primit o suspendare de două etape şi va trebui să respecte noul regulament impus de FRF. Antrenorul este obligat să vină la meci, dar nu poate comunica cu echipa. Un delegat va fi cu ochii pe el în timpul partidei. Dacă comunică în vreun fel, „Bursucul” riscă o amendă de 10.000 de euro.

Dan Petrescu, Emanuel Yeboah şi Gabriel Debeljuh, suspendaţi

„AFC Chindia Târgoviște vs. FC CFR 1907 Cluj – Eliminare: Yeboah Emmanuel | Dan Petrescu | Debeljuh Gabriel (oaspeti) – În temeiul art.63.2.4.a se sancționează jucătorul Yeboah Emmanuel cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei.

În temeiul art.53.1. din RD se sancționează dl. Dan Petrescu cu suspendare pentru două jocuri si penalitatea sportivă de 320 lei. În temeiul art.63.1.a.raportat la 63.2.4.a se sancționează jucătorul Debeljuh Gabriel cu suspendare pentru 2 jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei”, se arată pe site-ul LPF.

Cristi Balaj, tiradă la adresa lui Iulian Călin

Cristi Balaj a avut o nouă tiradă la adresa lui Iulian Călin. Arbitrul a eliminat doi jucători și pe Dan Petrescu în Chindia Târgoviște – CFR Cluj 0-2, iar președintele ardelenilor a răbufnit.

Reclamă

În minutul 68, Emmanuel Yeboah a văzut cartonașul roșu, după ce a comis un fault dur. Spiritele s-au încins la Ploieşti, iar Dan Petrescu a fost eliminat și el. În minutul 79, a văzut cartonașul roșu și Gabriel Debeljuh, pentru că și-a lovit cu cotul un adversar într-un duel aerian.

„Acum vine acest meci în care Yeboah joacă mingea, era la un metru de sol. A lovit mingea, iar aceasta l-a lovit prima dată în abdomen. Durerea lui Ioniță a fost provocată de minge. Până în acel moment am avut un arbitraj inexact. Atingeri nesancționate sau sancționate prea ușor. Eliminarea lui Debeljuh a fost corectă. Dar de ce a fost lovitură liberă pentru CFR?

Dacă ești exact și aplici regulamentul, dă măcar un avertisment jucătorului de la Chindia. Dăm notă de neseriozitate. Nu spun că Iulian Călin nu e un arbitru corect. Am văzut că a intrat în politică și pot să le spun alegătorilor lui că e un om corect.

Reclamă 4 / 0/3

Dar nu mi se pare corect să provoci un asemenea haos, în urma căruia a fost eliminat și antrenorul și Debeljuh, tu participând la ce s-a întâmplat în acest meci. Tu ai interpretat eronat o fază în fața băncii de rezervă”, a răbufnit Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • A venit nota de plată după scandalul monstru din Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2
  • Dan Petrescu, Emanuel Yeboah şi Gabriel Debeljuh, suspendaţi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și